Project Zomboid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PC (/Forum-PC-142) +---- Wątek: Project Zomboid (/Temat-Project-Zomboid-57651) |
Project Zomboid - Alvarez - 19-08-2012 16:44 Witajcie, Słyszeliście o grze Project Zomboid ? Jest to gra survival rpg w której celem jest przetrwanie jak najdłużej. Mój rekord przetrwania to 46dni. RE: Project Zomboid - Nikodemsky - 17-09-2012 23:31 Ta grałem, jest to bardziej sandbox z elementami rpg, jakkolwiek sama idea wydaje się ciekawa, mnie sama gra jakoś specjalnie nie zainteresowała(może dlatego, że jeszcze nie jest skończona), jednak ciesze się, że powstają projekty tego typu - indie sandboxy były dotychczas niedocenione(no może prócz minecrafta ). RE: Project Zomboid - Masakra - 01-03-2013 19:12 Gralem w nia pare razy, lecz zawsze jest mega duzo zombie. Za 3 razem zabilem jakiegos NPC i zabralem mu dubeltowke. Z nia przetrwalem zaledwie kilka dni... Mysle, ze gra jest ciekawa, lecz trzeba duzo sie natrudzic, aby ją w pelni ogarnac i byc w nia dobrym RE: Project Zomboid - Squall112 - 15-03-2015 14:22 Gra jest zaje****a gram i gram i mi się nie nudzi, podoba mi się realizm w tej grze na który jest nałożony nacisk, sam oglądam serial the walking dead który przedstawia świat podczas apokalipsy zombie RE: Project Zomboid - Lamojednorożec - 15-03-2015 14:24 To odkopanie tematu, brawo |