![]() |
Google Adsense i zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Google Adsense i zarabianie (/Temat-Google-Adsense-i-zarabianie-57636) |
Google Adsense i zarabianie - Max998 - 19-08-2012 11:06 Witam, od pewnego czasu prowadzę bloga na którym oczywiście założyłem sobie reklamy z Google AdSense, byłem zadowolony ponieważ od początku promowania itp. zarobiłem ok. 4 Euro. Dzisiaj sobie wchodzę na stan zarobków a przed moimi oczami pojawił się komunikat o zablokowanej możliwości zarabiania z AdSense przez jak to tam określili ''niepoprawne kliki''. Myślałem, że padnę.. Chodzi pewnie o klikanie w reklamy samemu cały czas z jednego IP ale co najśmieszniejsze ja tego nie robiłem.. ![]() Tak samo było z filmami na YouTube gdzie możemy zarabiać na filmie gdy oni go nam zaakceptują. Wysłałem do nich swój film nagrywany własnym aparatem itp. gdzie pokazywałem przejazdy służb ratunkowych etc. i dostałem wiadomość zwrotną, że film nie należy do mnie i nie mam do niego praw autorskich dlatego nie można na nim zarabiać i zostanie on usunięty. Czasami po prostu odechciewa się człowiekowi wszystkiego.. Dobrze iż to było marne 4 Euro a nie np. kilkaset.. ![]() Ale tak to już jest z zarabianiem w internecie, nie można być pewnym niczego dopóki efekty pracy nie są przelane do banku. Znacie jakieś serwisy oferujące zarabianie na reklamach? Sprawdzone a nie badziew nic nam nie dający a jedynie mulący działanie stron. RE: Google i zarabianie - Admin - 19-08-2012 11:16 google adsense nie jest badziewiem mulącym strony ![]() RE: Google Adsense i zarabianie - Max998 - 19-08-2012 11:24 Pewnie tak bo i oni wtedy mają większy zysk, szkoda bo każdy kiedyś zaczynał i nie od razu miał miliony widzów, fanów, oglądalności itp. ![]() Niemniej jednak żałuję bo i teraz nawet nie mają sensu zarobki z YouTube. Dodatkowo nie zrozumieliśmy się, nie chodzi mi o AdSense iż jest mulący itp. tylko szukam czegoś porządniejszego (nie wliczając już Google). RE: Google Adsense i zarabianie - Pentas - 30-08-2012 13:39 jak nie bedzies zoszukiwal to cie ni zbanuja proste,jest wiele cwaniaków co klikaja w adsense itp. przez wiwfi zminiaja ip i takk was dopdanie los RE: Google Adsense i zarabianie - startchips - 31-08-2012 17:43 Oni sprawdzają, np. z jakiego systemu ktoś klika, jaka jest ustawiona rozdzielczość na komputerze, i dużo innych czynników. Więc nie tak łatwo jest samemu sobie na klikać. RE: Google Adsense i zarabianie - Max998 - 01-09-2012 15:25 (30-08-2012 13:39)Pentas napisał(a): jak nie bedzies zoszukiwal to cie ni zbanuja proste,jest wiele cwaniaków co klikaja w adsense itp. przez wiwfi zminiaja ip i takk was dopdanie los Zanim zaczniesz dawać ''świetne'' porady, naucz się pisać poprawnie po polsku. RE: Google Adsense i zarabianie - Inwestor25 - 29-09-2012 00:34 znam ten ból. Z dwa lata temu miałem podobny przypadek, tyle że uzbierałem już 69€. Brakowało mi 1 € do wypłaty! I tu nagle komunikat o zablokowaniu konta z powodu wykrycia nieprawidłowych kliknięć. Tyle że ja naprawdę nie klikałem w te reklamy. Ktoś musiał złośliwie poklikać z jednego IP. No ale cóż... zawsze znajdzie się powód by człowiekowi zarobionej kasy nie wypłacić ![]() RE: Google Adsense i zarabianie - CooKies - 29-09-2012 01:34 Ja dostałem bana przy 67 Euro, wszystko miałem z youtube i nagle kurfa e-mail że oszukiwałem by ich szlak strzelił. RE: Google Adsense i zarabianie - Pentas - 15-10-2012 18:02 konto mi usuneli raz dostałem wypłate pozniej jak znowu osiagnalem próg takze usuneli. Nie polecam predzej czy później usuną. Kuszą stawkami a w rzeczywistosci to jest haczyk. I tak czy siak usuną lub wyłączą konto na stałe. Kontak wręcz nie mozliwy zadnej mozliowsci wyjasniajacej. Moim 2 kumplom takze zblokowali dodam iz jestesmy powaznymi przedsiębiorcami żande sztuczne ruchy czy klikanie w reklamy nie miały miejsca Nie polecam strata czasu duzo ludzi pisze o takim traktowaniu przed wypłatami lub w czasie emisji. kiedys bronilem adsense teraz nie polecam RE: Google Adsense i zarabianie - Zarabiarka - 15-10-2012 21:13 ja równeiż straciłem konto przed wypłatą. nie wiem co sie dzieje z nimi oby upadli kiedys |