Tanio dobre konto thesettlersonline sprzedam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Tanio dobre konto thesettlersonline sprzedam (/Temat-Tanio-dobre-konto-thesettlersonline-sprzedam-57628) |
Tanio dobre konto thesettlersonline sprzedam - dirtr - 19-08-2012 01:34 Jak w temacie sprzedam dość dobre konto w http://www.thesettlersonline.pl na świecie Kolonia [Realm 4] Konto głównie nastawione na produkcję i sprzedaż chleba. Na koncie znajduję się: Poziom 37 Limit populacji: 1034/1550 Bezrobotni osadnicy 344 Pracujący osadnicy 189 Klejnoty 181 160 patentów budowlanych Budynki i surowce: Dom Władyki poziom 5 22x Młyn poziom 3 (wszystkie) 13x Piekarnia poziom 3 (wszystkie) 52x Gospodarstwo poziom 3 (wszystkie) 28x Rezydencja (nie zabiera pozwoleń budowlanych kupione w sklepie za klejnoty co daję jakieś 25zł) 2x miecznik brąz poziom 5 (wszystkie) 3x Piec do wytopu brązu poziom 5 (wszystkie) 1x Piec do wytopu złota poziom 1 1x Piec do wytopu żelaza poziom 3 1x Piec do wytopu stali poziom 1 4x Chata drwala iglaste poziom 5 (wszystkie) 3x Chata drwala liściaste poziom 5 (wszystkie) 3x Warsztat kamieniarza poziom 5 (wszystkie) 2x Warsztat kamieniarza marmur poziom 5 (wszystkie) 4x Chata leśnika iglaste poziom 5 (wszystkie) 3x Chata leśnika liściaste poziom 5 (wszystkie) 1x Mennica poziom 1 1x Łukmistrz długie łuki poziom 4 1x Łukimistrz poziom 5 1x Miecznik stal poziom 1 1x Miecznik żelazo poziom 1 1x Chata łowcy poziom 3 1x Warsztat rzeźnika poziom 2 1x Młyn wodny poziom 4 (około 15zł) 1x Stajnia poziom 5 2x Opactwo poziom 3 (około 35zł za 2) 3x Warsztat smolarza poziom 5 (wszystkie) 1x Warsztat ślusarza poziom 5 1x Chata rybaka poziom 5 1x Tartak egzotyczny poziom 1 1x Tartak iglasty poziom 5 1x Tartak Liściasty poziom 5 Koszary poziom 3 Magazyn prowiantu poziom 3 Tawerna Kantor handlowy Kopalnie nie wypisane bo ciągle konto rozwijam więc wszystko może ulec zmianie. Surowców malutko więc nie wypisuje wartość może około 4k monet wraz z przygodami 3x Geolog 3x Odkrywca 3x Generał 1x Doświadczony odkrywca (około 15zł) Flaga polski z eventu Możliwe że o czymś zapomniałem, a cena jaka mnie interesuje to około 60zł płatność paypal do uzgodnienia na gg 42851702 (często niewidoczny) Same budynki oraz odkrywca z gameshopu wychodzi jakieś 90 zł konto pozostaje oczywiście nadal własnością ubisoftu ja sprzedaje jedynie czas jaki poświęciłem na rozbudowanie konta. Po przekazaniu płatności wysyłam dane do konta wraz z e-mailem którego dodaję do konta (można zmienić bez problemu) Zapraszam do kupna sprzedaje ponieważ brakuje mi ostatnio czasu na grę. Konto nigdy nie banowane wszystko zdobyte zgodnie z regulaminem. Tanio dobre konto thesettlersonline sprzedam - surfer0700 - 26-06-2013 17:57 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |