Typy by Driver - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy by Driver (/Temat-Typy-by-Driver-57589) |
Typy by Driver - Driver - 18-08-2012 01:02 Witajcie
Postanowiłem założyć ten temat i podawać tutaj swoje typy (jeżeli będę miał czas bedę analizy dawał). Gram tylko piłkę nożną oraz siatkówkę. Bukmacher: bet-at-home Stawka początkowa: 10zł -----------------------------------------------------------------------------
KUPON #1 Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League Spotkanie: Arsenal FC - Sunderland AFC Typ: Arsenal FC Kurs: 1,35 Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League Spotkanie: Queens Park Rangers - Swansea City Typ: Queens Park Rangers Kurs: 2,00 Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja - Ligue 1 Spotkanie: Olympique Lyonnais - ES Troyes AC Typ: Olympique Lyonnais Kurs: 1,40 Stawka: 5 zł AKO: 3,78 Potencjalna wygrana: 18,9 zł Potencjalny zysk: 12,9 zł SALDO: 5zł KUPON #2 Dyscyplina: Piłka Nożna - Austria - T-Mobile Bundesliga Spotkanie: SK Rapid Wien - SK Sturm Graz Typ: SK Rapid Wien Kurs: 1,76 Stawka: 4 zł Potencjalna wygrana: 7 zł Potencjalny zysk: 3 zł Saldo: 8zł RE: Typy by Driver - mareczek - 18-08-2012 12:40 grasz kupony za 5zl? znaczy jezeli zysk rzedu 10zl cie cieszy to ok RE: Typy by Driver - Driver - 18-08-2012 22:14 - - - - - zmiana RE: Typy by Driver - Driver - 19-08-2012 11:40 KUPON #3 - SYSTEM 2/3
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa Spotkanie: Wisla Krakow - GKS Belchatow Typ: Wisla Krakow Kurs: 1,50 Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa Spotkanie: Legia Warszawa - Korona Kielce Typ: Legia Warszawa Kurs: 1,65 Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League Spotkanie: Wigan Athletic - Chelsea FC Typ: Chelsea FC Kurs: 1,65 Stawka: 6,99 zł AKO: 2,56 Potencjalna wygrana: 17,88 zł Potencjalny zysk: 10,9 zł Co tu dużo pisać. Jest początek sezonu. Wisła i Legia będą celowały na pewno w mistrza. Faworytem bukmacherów do zdobycia Mistrzostwa Polski jest Legia, która gra z Koroną Kielce. W ostatnim meczu poprzedniego sezonu na Łazienkowskiej 3 gospodarze wygrali 1:0. Warto dodać, że Korona jeszcze nigdy nie zdobyła nawet 1pkt w W-wie! Wisła w poprzednim sezonie wygrała z GKS'em u siebie 2:0 oraz zremisowała na wyjeździe 2:2. Wisła musi się odbudować, bo ostatni sezon nie poszedł im zbyt dobrze. Napewno będą chcieli rozpocząc ten sezon od zdobycia 3 pkt. Teraz pora na Chelsea. Chelsea w swoim ostatnim meczu z Wigan wygrało u siebie 2:1. Na wyjeździe był remis 1:1. To jest zakład, który jest jak dla mnie niepewny. Dlatego zagrałem system. Myślę, że dwa pierwsze wejdą spokojnie, natomiast nie wiem jak to będzie z Chelsea @Edit: Pewne zwycięstwa Legii i Chelsea, męczarnie Wisły, ale ważne, że weszło SALDO: 17,88 zł RE: Typy by Driver - Driver - 20-08-2012 11:27 KUPON #4 - SYSTEM 2/4
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League Spotkanie: Everton FC - Manchester United Typ: Manchester United Kurs: 1,80 Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa Spotkanie: Lechia Gdansk - Polonia Warszawa Typ: Lechia Gdansk Kurs: 2,25 Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja - Premier League Spotkanie: Samara Kryliya Sovetov - Amkar Perm Typ: Samara Kryliya Sovetov Kurs: 2,20 Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania - Superliga Spotkanie: Sönderjyske - Odense BK Typ: Odense BK Kurs: 2,45 Stawka: 15 zł AKO: 4,71 Potencjalna wygrana: 70,68 zł Potencjalny zysk: 54,80 zł Typy by Driver - Hybrid1990 - 23-07-2018 15:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |