Zostane poleconym // cashbuzz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319) +---- Wątek: Zostane poleconym // cashbuzz (/Temat-Zostane-poleconym-cashbuzz-57570) |
Zostane poleconym // cashbuzz - Believe - 17-08-2012 16:37 Witam. Zarejestruje się z reffa TYLKO na cashbuzz w zamian za pomoc. Chciałbym dziennie mieć min. 1 $ . Dodatkowo zanim ktoś mi zaproponuje "współprace" chce zobaczyć dowód swoich wypłat. Nie oczekuje żadnych wypasionych nisz tylko coś normalnego/łatwego do zrobienie, nie "upnij plik txt i wrzuc na jakieś fora" .. Nie wchodzi w gre: - filmiki na YT - słaby net - spam na forach - inne rzeczy przy których trzeba siedzieć kilka godzin i prawie nic nie mieć. Proszę o kontakt tutaj lub na g:: 8521999 RE: Zostane poleconym // cashbuzz - Dennisek78 - 17-08-2012 23:44 Ty masz widzę wysokie wymagania .... Przykro Mi ale z uploadem PPA jest jak z nauką jazdy samochodem zaczynamy od najgorszych rzeczy (upload YT itd.) kończymy na rzeczach lepszych zarobke ze strony itd. Na pewno nikt Cię nie nauczy odrazu jakiś super metod ... RE: Zostane poleconym // cashbuzz - surfer0700 - 18-08-2012 00:01 (17-08-2012 23:44)dennisek78 napisał(a): Ty masz widzę wysokie wymagania .... Przykro Mi ale z uploadem PPA jest jak z nauką jazdy samochodem zaczynamy od najgorszych rzeczy (upload YT itd.) kończymy na rzeczach lepszych zarobke ze strony itd. słyszałeś. Ma być metoda, za pomocą, której on nie kiwnie palcem, a pieniądze same pojawią się na jego koncie @Believe życzę powodzenia w szukaniu tak cudownego mentora RE: Zostane poleconym // cashbuzz - miniek9090 - 18-08-2012 00:03 nie długo CB oferować bedzie darmowe promowanie youtube naszych artykułow więc poczekaj . RE: Zostane poleconym // cashbuzz - Believe - 18-08-2012 14:05 dennisek78 czy ty ślepy jesteś, a moze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Napisałem, że Yt odpada, bo mam za słabego neta zeby dodawać filmiki.. RE: Zostane poleconym // cashbuzz - pikusix1 - 18-08-2012 15:07 Rzeczywiście, wrzucić film z camtasia'i (1min filmu nagranego = ~500kb) to naprawdę trudno. No chyba, że upload masz 1kb/s to rozumiem. |