MegaEarn - reaktywacja ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MegaEarn - reaktywacja ! (/Temat-MegaEarn-reaktywacja-57328) |
MegaEarn - reaktywacja ! - Skipi - 12-08-2012 20:39 Tak jak w temacie powraca serwis na którym wielu z was sporo zarobiło (w tym ja w krótkim czasie zarobiłem kilkanaście $ około 50$ w 3-4 dni) Jedyne co trzeba mieć to spora ilość starterów. Admin będzie wypłacać kasę od razu po zleceniu wypłaty do 24h także za niedługo dam jakiś dowód a w tym czasie proszę o rejestracje z reflinka za dobre info Ref : megaearn.org/?join=npwd52qc Ten brzydki link : http://megaearn.org RE: MegaEarn - reaktywacja ! - damianus627 - 12-08-2012 20:44 Nie warto rejestrować się na megaearn bo michałek coś znowu wymyśli. RE: MegaEarn - reaktywacja ! - Skipi - 12-08-2012 20:50 No własnie teraz jest inaczej system oferty można zrobić z takich sieci affilacyjnych jak sponsorpay a cpalead tylko można w jackpota zagrać tzn robisz oferte i jak uda ci się trafić to zgarniasz całą pulę ;p RE: MegaEarn - reaktywacja ! - Michał Bereszyński - 12-08-2012 21:01 Nie wiem gdzie masz informację o wypłacie w ciągu 24 godzin Wypłaty po zweryfikowaniu leadów i zabronione jest robienie na pustych starterach RE: MegaEarn - reaktywacja ! - damianus627 - 12-08-2012 21:03 No bo wypłat pewnie nie będzie. RE: MegaEarn - reaktywacja ! - Michał Bereszyński - 12-08-2012 21:06 Aktualnie stawiam na zagranicę by uzbierać userów a potem można o Polsce myśleć. RE: MegaEarn - reaktywacja ! - LessiPL - 12-08-2012 21:12 więc w sumie nie ma czego reklamować, o czym sam administrator tego serwisu napisał... generalnie temat trafił do scamów, serwis nic nowego nie pokazał więc powinien trafić tam gdzie jego miejsce. Reaktywacja bez wyników to nie reaktywacja. RE: MegaEarn - reaktywacja ! - Michał Bereszyński - 12-08-2012 21:14 Ja o reaktywacji nic nie mówiłem bo teraz nie pora na to jak nie ma dobrego trafficu z zagranicy RE: MegaEarn - reaktywacja ! - Killer - 12-08-2012 21:15 to nie wiem skąd Skipi zebrałeś takie informacje MegaEarn - reaktywacja ! - Killer - 12-08-2012 21:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |