Link za link - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: Link za link (/Temat-Link-za-link-57285) |
Link za link - laterpl - 11-08-2012 18:40 Witam Ponieważ promowanie strony nie jest rzeczą łatwą(przynajmniej dla mnie) to możemy przecież razem coś zdziałać. Z tego co czytałem jednym z wielu algorytmów google jest zobaczenie ile linków do naszej strony jest na innych stronach.Moja propozycja jest taka: Ty wklejasz (chociażby w stopce) link do mojego bloga , a ja wklejam link do Twojej strony/Bloga W stopce bądź w menu. W ten sposób jakoś się wybijemy do góry (tak myślę). Link do Twojej strony/bloga podaj na Priv ja dokleję link do stopki i podam Ci link do mojej strony abyś Ty zrobił to samo. RE: Link za link - teatea - 29-01-2013 13:59 oki Link za link - surfer0700 - 22-01-2014 04:00 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |