Mały problem z subskrypcją - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mały problem z subskrypcją (/Temat-Maly-problem-z-subskrypcja-57192) |
Mały problem z subskrypcją - WazzaP - 09-08-2012 16:37 Witajcie! Mam mały problem z subskrypcją, bo nie mogę uaktywnić tej 'płatnej' subskrypcji, bo po wpisaniu numeru i wybraniu sieci, a następnie wciśnięciu Kontynuuj odświeża mi się strona sama z siebie.. I muszę od nowa wpisywać, a na niektórych tych 'płatnych' jest napisane, że jestem już członkiem, chociaż po wysłaniu tego sms'a z dezaktywacją subskrypcji jest napisane, że nie posiadam aktywnej subskrypcji.. Co mam robić? Czym to może być spowodowane? Korzystam z mojego prywatnego numeru, bo startery idą i idą i nie chcą dojść ;P RE: Mały problem z subskrypcją - Jaro070 - 09-08-2012 17:05 Nie można deaktywować subskrypcji i nie można wypełniać ofert z darmowych starterów. RE: Mały problem z subskrypcją - WazzaP - 09-08-2012 18:28 Kto normalny wypełnia takie subskrypcje wiedząc, że zleci mu 6 zł? RE: Mały problem z subskrypcją - WazzaP - 09-08-2012 19:40 To jak myślicie co może być przyczyną? Mały problem z subskrypcją - Admin - 11-08-2012 15:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |