![]() |
Startery - HoneyDollarz vs Sponsokdo vs Rewarding Ways - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Startery - HoneyDollarz vs Sponsokdo vs Rewarding Ways (/Temat-Startery-HoneyDollarz-vs-Sponsokdo-vs-Rewarding-Ways-57123) |
Startery - HoneyDollarz vs Sponsokdo vs Rewarding Ways - Filipus - 07-08-2012 19:44 Witam, chciałbym się dowiedzieć który z 3 poniższych serwisów jest najbardziej opłacalny. HoneyDollarz Sponsokdo Rewarding Ways Prosiłbym o napisanie gdzie najwięcej ofert zalicza, gdzie są największe stawki i tak dalej. Oferuję +. ; ) Odp: Startery? - Gdzie najlepiej. - zbieramnas2 - 07-08-2012 19:48 Ja używałem tych trzech i... Pozostałem przy Honeydollarz Wysyłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk 2 RE: Startery? - Gdzie najlepiej. - Filipus - 07-08-2012 22:06 Mogłbyś napisać coś więcej? Polecić darmowę oferty? Jak z zaliczaniem płatnych? RE: Startery - HoneyDollarz vs Sponsokdo vs Rewarding Ways - zbieramnas2 - 13-08-2012 14:46 Darmowych nie robię, tylko płatne SMS, zalicza średnio, z jednego startera ok. 2,5$ idzie wyciągnąć, ale dobre i to ;] |