Nowe forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowe forum (/Temat-Nowe-forum-57117) |
Nowe forum - Drago - 07-08-2012 15:42 Chciałbym Wam polecić nowo powstałe forum o tematyce 'zarabianie przez internet' www.ekasa.boo.pl jest to nowe forum więc proszę o wyrozumiałość. RE: Nowe forum - Dorotka99 - 07-08-2012 17:04 czekaj czekaj. piszesz na dobrze działajacym forum o zarabianiu przez internet, ze zalozyles nowe forum o zarabianiu przez internet? RE: Nowe forum - Majka - 07-08-2012 17:15 Nie masz kompletnie szans na wybicie się przy tak silnej konkurencji. Życzę powodzenia.... RE: Nowe forum - Dorotka99 - 07-08-2012 17:30 tak. jedyna twoja szansa sa wysokiej jakosci posty i uzytkownicy (a o to bedzie ciezko). ewentualnie wbicie sie w dobra "podnisze" niszy o zarabianu przez internet (tu tez nie bedzie latwo). btw. przy takiej konkurencji wypozycjonowanie w wyszukiwarkach zajmie ci chyba ze 100 lat. RE: Nowe forum - Drago - 07-08-2012 17:36 zrobiłem to wszystko tak na próbę, pierwszy raz w życiu coś takiego zrobiłem, a jak się nie uda hmm... no cóż mówi się trudno i żyje dalej RE: Nowe forum - Daminn - 07-08-2012 19:38 Kompletnie nieczytelne, w dodatku reklama na prawie najlepszym forum o takiej samej tematyce. Zapomnij. RE: Nowe forum - nitram - 07-08-2012 20:16 Po pierwsze jeszcze długa droga przed Tobą, po drugie reklama forum o zarabianiu na forum o zarabianiu, myślę że moderatorzy na to nie pozwolą żeby ten temat długo istniał, jedyne co Cie usprawiedliwia to to że dałeś to w offtopie ale nie mnie to oceniać. Nowe forum - Roben - 07-08-2012 20:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |