Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
e-mail - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: e-mail (/Temat-e-mail-571)

e-mail - tmotmo - 28-12-2009 11:13

Mam pytanie: czy znacie jakieś skrzynki pocztowe z których dostajemy darmowe powiadomienie sms-em o nadejściu wiadomości od konkretnej osoby. Wiem że na wp jest taka opcja ale ta oferta za darmo jest tylko do końca roku. Chodzi mi tylko o parę darmowych sms-ów na początek. Szukałem w googlach ale nic konkretnego nie znalazłem (szczególnie za darmo).
Jka ktoś ma pomysł to pisać :idea::sleepy:

RE: e-mail - turbocwaniak - 28-12-2009 11:26

dobry pomysł na powiadomienie o restocku.
Trzeba tylko taką pocztę znaleźć i będzie git. na razie jak już chcesz to wp używaj.
Ja mam o i jest to najlepsza poczta... w Polsce.

RE: e-mail - freemen11 - 28-12-2009 11:40

Ale to będzie przydatne tylko dla nowych, co nie mają konta na Lockerz założonego, bo przecież nie da rady e-maila zmienićSmile

RE: e-mail - tmotmo - 28-12-2009 12:17

(28-12-2009 11:26)turbocwaniak napisał(a):  dobry pomysł na powiadomienie o restocku.
Trzeba tylko taką pocztę znaleźć i będzie git.
Dokładnie Big Grin Sposób jest prosty i jak bym znalazł taką skrzynkę e-mail, to by był też darmowy dla wszystkich. Nie trzeba by było spamować forum żeby dostać powiadomienie sms-em.

(28-12-2009 11:40)freemen11 napisał(a):  Ale to będzie przydatne tylko dla nowych, co nie mają konta na Lockerz założonego, bo przecież nie da rady e-maila zmienićSmile

Teraz Lockerz chyba nie wysyła powiadomienia o restocku. Chodziło by mi raczej o to żeby jakaś osoba bądź osoby będące na bieżąco mogły wysłać maila (na stworzone tylko po to żeby przesłać powiadomienia sms-em o restocku skrzynki) Mam nadzieję że ktoś rozumie mój pomysł??