Photoshop, Gimp, Paint itp. Czyli pokaż swoje prace. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Photoshop, Gimp, Paint itp. Czyli pokaż swoje prace. (/Temat-Photoshop-Gimp-Paint-itp-Czyli-pokaz-swoje-prace-56995) |
Photoshop, Gimp, Paint itp. Czyli pokaż swoje prace. - Daminn - 03-08-2012 23:18 Bawi się ktoś programami graficznymi? Chwalcie się swoimi pracami. Ja robię to okazjonalnie, zazwyczaj są to delikatne retusze, lub sygnaturki. Kiedyś bawiłem się w VT, ale to za gówniarza jakieś podstawowe prace, bardziej typu ctrl+c ctrl+v. Więc na ten czas nie mam jakiś super prac do pochwalenia się, ale z racji że mam za dużo wolnego czasu chce się podszkolić. Chętnie też popatrzę co Wy tworzycie . Jedna z moich prac, nie było bardzo poniszczone, ale na dobrą ocenę dla koleżanki starczyło : Inne twory nie nadają się na pokaz publiczny, no chyba że coś wygrzebie bo sprzątam dysk. Photoshop, Gimp, Paint itp. Czyli pokaż swoje prace. - Magnus - 04-08-2012 12:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |