[Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla (/Temat-Poradnik-Jak-przyspieszyc-lockerz-Mozilla-569) |
[Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Enemy - 28-12-2009 00:39 Jak wiemy Lockerz.com jest użytkowane przez wiele milonów osób "naraz". Ten poradnik przestawia jak za pomocą wtyczki do Mozilli przyspieszyc Lockerz np: na restockach blokując obrazki dzięki czemu strona szybcej sie załaduje. 1.Będąc w posiadaniu Mozilli pobieramy wtyczke do niej stąd:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 2.Po instalacji i zresetowaniu przeglądarki, w prawym górnym rogu powinniście mieć taką ikonkę: 3.Następnie przechodzimy na stronę lockerz.com i wchodzimy do działu "electronics" 4.Klikamy na pokazanym obrazku PPM, zjezdzamy na dól i klikamy "zablokuj obrazek" 5. Po czym ukazuje nam się okno. Nic w nim nie robimy tylko zatwierdzamy klikając "dodaj filtr" 6. Po zatwierdzeniu obrazek powinien zniknąć jeśli tak sie nie stało odśwież stronę. 7.Kolejną rzeczą ułatwiającą szybsze załadowanie się Lockerz podczas Restocku, jest zlikwidowanie obrazków nagród. Jak widać na prawo i lewo zastosowałem Adblock'a 8. Jeżeli chcesz zablokować więcej obrazków cofnij się do punktu 4 i 5. Moja rada - Jeżeli masz zamiar zamówić np. Xboxa, musisz wejść w dział "Electronics" i samodzielnie zablokować wszystkie inne obrazki oprócz twojego Xboxa ! Podczas Restocku szybko odnajdziesz swoją nagrodę, ponieważ tylko ona się wyświetli, kiedy inne będą wyglądały jak w pkt. 7 (obrazki po lewej i prawej). 9.Każdy zablokowany element można przywrócić do stanu używalności technicznej. Wystarczy kliknąć na czerwony "X" Mam nadzieje że poradnik sie do czegoś wam przyda. Pozdro i liczę na plusik za waszej strony RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Alcor - 28-12-2009 02:05 Świetny poradnik, napewno ułatwi upolowanie wymarzonej nagrody podczas restocku. RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - turbocwaniak - 28-12-2009 09:17 Poradnik na pewno się przyda. + Skąd bierzesz te pomysły? RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Enemy - 28-12-2009 11:34 To już moja słodka tajemnica RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Dyzmator - 03-01-2010 19:20 A może jednak lepiej korzystać z opery która zapamiętuje obrazki i grafikę strony i także szybciej się ładuje. RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - freemen11 - 06-01-2010 17:28 To się już raczej nie przyda jak nie widzimy nagród przed restockem. Chyba że się mylę to mnie poprawcie RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Qbashon - 16-02-2010 16:20 Widzimy - wlasnie teraz np. @Enemy Czy Adblock zapamieta te same obrazki przy następnym restocku??? I czy jeżeli teraz jest "redeem" to nic nie zmienia jak juz bedzie restock NORMALNY? RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - galakty - 17-02-2010 15:08 Pomysł średni bo mogą zmienić adres obrazka i już nie zadziała. W dodatku program Adblock i jego używanie jest nielegalne. Tak dla waszej świadomości. RE: [Poradnik] Jak przyspieszyc lockerz - Mozilla - Jasio - 19-02-2010 17:03 Elo mam pytanie nie wiem czy dobrze zrobiłem ale to jest dział poradniki .. Dlatego zdecydowałem się tu napisac. Chciałbym sie dowiedziec jak zrobic ikone ( Jesli pomogłem daj + ) ?? prosze o pomoc dzieki |