Na czym na prawdę można dużo zarobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Na czym na prawdę można dużo zarobić? (/Temat-Na-czym-na-prawde-mozna-duzo-zarobic-56708) |
Na czym na prawdę można dużo zarobić? - cheats - 28-07-2012 20:26 Znacie jakieś strony na których można sporo zarobić? Dziennie mogę poświęcić jakieś 3-5h przed komputerem. Zainwestować mogę max 100zł dziennie. Myślałem może o jakiś małych inwestycjach? Dzieciakom od razu podziękuję które proponują 5zł dziennie na klikaniu w linki i inne tego typu syfy. RE: Na czym na prawdę można dużo zarobić? - miniek9090 - 28-07-2012 20:47 ppa , ale narazie nie ma co zaczynać bo się serwisy sypia ;/ RE: Na czym na prawdę można dużo zarobić? - LockBuzz - 28-07-2012 20:48 Skracaj linki i zarabiaj ! LOCKbuzz.com pozwala Ci zarobić na skracaniu linków Jedne z wyższych stawek za ofertę (za polską średnio 1,1 do 1,8$) Średnia stawka wynosi 1$ Kilka faktów: - LOCKbuzz.com płaci od $0.20 do nawet $20 za każdą wykonaną ofertę. Średnia stawka wynosi $1 - Zarobki wysyłane na koniec każdego miesiąca Dostępne również szybkie wypłaty(20% prowizji) - 20% zarobków poleconego użytkownika - Dostępne trzy sieci affilacyjne (MonetizeDigital, AdscendMedia, AdworkMedia) przy blokowaniu linku - 10$ minimum wypłat - Możesz blokować linki do WSZYSTKIEGO - Wypłaty na Payza oraz PayPal RE: Na czym na prawdę można dużo zarobić? - Killer - 28-07-2012 20:55 korzystaj z istniejących tematów Na czym na prawdę można dużo zarobić? - Killer - 28-07-2012 20:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |