Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
superpay, congoprizes, cash4offers - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: superpay, congoprizes, cash4offers (/Temat-superpay-congoprizes-cash4offers-56678)

superpay, congoprizes, cash4offers - xXxPiciaxXx - 28-07-2012 08:46

Witam, mam pytanie co do serwisów wymienionych w temacie, wczoraj dostałem nówki startery z orange, i chciałem zacząć swoją przygode z zarabianiem na nich (bo słyszałem że można ładnie zarobić). Miałem nadzieje na zarobek na ppa ale niestety już nie działa. Znalazłem w/w serwisy i informacje że na nich też można zarobić w ten sposób, uzyłem oddzielnego numeru do jednego serwisu wykonałem na każdnym z nich po kilka reklam na subskrybcje i ŻADNA nie weszła, dosłownie żadna, każdy pin wpisałem dobrze, wszystko przeszło tylko pkt nie doszły...

Pytanie : Czy robie coś źle czy poprostu nie da się już zarabiać na starterach ?

Btw. moża to wina starterów orange? bo też czytałem że z orange lipnie wchodzą, na heyah wciąż czekam.

Pozdrawiam

RE: superpay, congoprizes, cash4offers - twardy - 28-07-2012 10:14

na innym forum jeszcze jak ppadownload dzialalo duzo bylo postow o starterach z orange... rzadko na nich zalicza

najlepsze sa z plusa i heyah

RE: superpay, congoprizes, cash4offers - xXxPiciaxXx - 28-07-2012 13:00

a jak można zamawiać startery plusa?

RE: superpay, congoprizes, cash4offers - twardy - 28-07-2012 13:52

allegro? 1-1,5zl za jeden