Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak (/Temat-Wyslanie-zapro-zapro-akceptowane-PTZ-i-zaliczonych-znajomych-brak-566) |
Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - olszak - 27-12-2009 23:16 Pomocy!!!! Otóż: Zapraszam ludzi na lockerz, ale od pewnego czasu nie zaliczają mi ani PTZ ani osób do Z-LISTER'a. Odpowiem już wam że nie jest to kwestia 4,5 dni. Trwa to gdzieś 2 tygodnie... W tym celu chciałem napisać do supportu lockerz na ten temat, lecz nie wiem kompletnie co i jak napisać... Proszę was więc o pomoc w skleceniu maila po angielsku do supportu lockerz! Z góry dziękuję Pozdrawiam ZA JAKĄKOLWIEK POMOC LECĄ REPUTY! RE: Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - cvx - 27-12-2009 23:18 Czekaj, wszystko wróci do normy zaliczą ci wszystko muszą ogarnąć się, to wersja beta strony jest dużo bugów jeśli po nowym roku nie zwrócą ci napisz do nich RE: Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - Alcor - 27-12-2009 23:19 Oni znają ten problem i pracują nad jego usunięciem, musisz cierpliwie czekać. Oni mają to zapisane, więc kiedy wszystko będzie ok znajomi będą prawidłowo naliczani. Tak w ogóle było już dużo takich tematów, wystarczyło trochę poszukać. RE: Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - Kilol - 27-12-2009 23:21 Tak jak napisali koledzy u góry, buga powinni naprawić. Jeśli chodzi o sklepienie e-maila po Angielsku, to napisz to w dziale "Tłumaczenia" - http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=53 RE: Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - turbocwaniak - 27-12-2009 23:35 Takich tematów jest pełno. Kolejny nowy spam. Mam ten sam problem. Znajomych naliczą po oficjalnym otwarciu strony. RE: Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - Kleszczman - 27-12-2009 23:53 W wątkach przypiętych jest temat PROBLEMY Z ZAPROSZENIAMI pisz tam. Nie strzelaj nowych wątków. Wysłanie zapro->zapro akceptowane->PTZ i zaliczonych znajomych brak - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |