[Rozwiązane]Problem z filmikami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem z filmikami (/Temat-Rozwiazane-Problem-z-filmikami-5659) |
[Rozwiązane]Problem z filmikami - minkooo - 22-04-2010 11:56 Wyslkakuje mi wiadomość : "You are not in geographic region that has access to this content" i filmik nie laduje sie .. wiecie o co chodzi ? RE: Problem z filmikami - WalkmaN - 22-04-2010 12:03 spróbuj się wylogować i zalogować, miałem coś podobnego. RE: Problem z filmikami - minkooo - 22-04-2010 12:10 nadal to samo .. RE: Problem z filmikami - Wojaq14 - 22-04-2010 12:29 Mi się wydaje, że ten filmik może obejrzeć tylko USA i Kanada. A czy chodzi ci o wszystkie filmiki czy część z nich ? RE: Problem z filmikami - cinexik - 22-04-2010 12:31 a jaki to film? musisz pamietać, ze seria BUNNIES oraz te inne animowane filmy jak SPIDERMAN etc. wszystkie animowane filmy nie sa do ogladaniecia dla Polakow (oczywiscie na tym forum jest sposob by je obejrzec ) zaraz dam linka @EDIT i oto on: Jak obejrzeć filmy "tylko" dla Hamburgerów >?< RE: Problem z filmikami - ziabol17 - 22-04-2010 12:35 No wlasnie jak to zrobic zeby moc ogladac wszystkie, i czy jest to dozwolone, czy grozi banem?? RE: Problem z filmikami - Devilry225 - 22-04-2010 12:44 Kolega cinexik wyżej dał poradnik jak oglądać filmiki dostępne wyłącznie dla Amerykanów.Ja jednak nie korzystam z owych poradników, bo jakoś nie jestem pazerny na PTZ i wystarczają mi punkty za zdobycie filmików, które są dostępne dla wszystkich.Za takie coś raczej nie ma bana, choć mogę się mylić. [Rozwiązane][Rozwiązane]Problem z filmikami - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |