Radio od polubiszto:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Radio od polubiszto:) (/Temat-Radio-od-polubiszto-56534) |
Radio od polubiszto:) - miniek9090 - 25-07-2012 13:30 sprzedam radio od polubiszto:] bardzo tanio:} Podstawowe funkcje Zdjęcie: Opis produktu: [/color]Hihawa radio scan to proste radyjko, które możemy wszędzie ze sobą zabrać. Ma niewielkie gabaryty (średnica wynosi jedynie 10 cm), a do jego uruchomienia nie potrzebujemy prądu, ponieważ jest zasilane na baterie. Wykonanie Estetycznie wykonane radio scan posiada wbudowany głośnik zlokalizowany z tyłu urządzenia. Włącznik jest jednocześnie regulatorem głośności. Urządzenie wyposażono w wejście na słuchawki - standardowy jack 3,5 mm. W komplecie znajdziemy słuchawki typu pchełki, ale równie dobrze możemy podłączyć swoje własne. Obsługa Obsługa radia skan jest niezwykle prosta. Wystarczy włożyć do komory baterii dwa paluszki AAA, zwracając uwagę na ich biegunowość. Następnie za pomocą pokrętła oznaczonego OFF włączyć urządzenie i radio zaczyna działać. Strojenie jest zbędne, bo urządzenie ma wbudowany skan stacji. W centralnej części radia zlokalizowano przycisk służący zmianie stacji. Wystarczy klikać, aby znaleźć swoją ulubioną audycję. Urządzenie ma zaprogramowane stacje, przez co nie usłyszymy żadnych szumów. Zapraszam chętnych do kupna .. Cena w sklepie to 29 złotych , a ja sprzedaje o wiele taniej . Rozsądne ceny proszę pisać pod tematem:] Pozdrawiam RE: Radio od polubiszto:) - tomazzi - 25-07-2012 13:32 a jakieś może zdjęcia co oferowanego na sprzedaż produktu ... RE: Radio od polubiszto:) - rafalek9 - 25-07-2012 13:48 Ja na niego czekam , powiedz jak łapie sygnał ? RE: Radio od polubiszto:) - miniek9090 - 25-07-2012 14:30 nawet dobrze , ale zamówiłem 6 i chce sie pozbyć Radio od polubiszto:) - surfer0700 - 26-06-2013 17:56 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |