Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's (/Temat-Tony-Hawks-pl-Polska-spolecznosc-fanow-gier-z-serii-Tony-Hawk-s-56522) Strony: 1 2 |
Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - milo - 25-07-2012 10:25 Chciałbym wszystkich użytkowników tego forum zaprosić na na forum o grach z serii Tony Hawk's.
Jak widzicie forum jest nowe, kilku użytkowników i niewiele wątków. Jeżeli ktoś grał w którąś cześć to prosiłbym o wypowiedz w jakimś temacie. Pomóżcie mi stworzyć miły klimat forum. I dodam ze jest obecnie otwarty nabór na moderatora naszego forum, wiec gdyby był ktoś chętny do pomocy to proszę się zgłaszać . RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - LessiPL - 26-07-2012 07:34 z 5-7 lat temu to się grało szczególnie na psxie, na padzie znacznie większa przyjemność z podniebnych ewolucji. RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - nitram - 26-07-2012 07:56 Ale mi teraz przypomniałeś moje lata młodości grałem w 2,3,4 na PC a teraz bym sobie pograł na PS3 tylko pewnie kosztuje z ponad 100 zł ;/ RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - milo - 27-07-2012 12:25 Polecanie moze jakies dobre katalogi, ktore maja duzy wplyw na pozycje w google, badz cos co ma duzy wplyw na pozycje w google, nie koniecznie katalogi. No i oczywiscie za darmo. RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - Greed - 27-07-2012 12:40 Za darmo to raczej nic. RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - Killer - 28-07-2012 10:53 w twoim przypadku to jakiekolwiek katalogi będą dobre skoro to nowa strona. RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - milo - 28-07-2012 14:26 I po jakim czasie mozna juz zauwazyc lepsza pozycje w googlach? Staralm sie na 2 tygodnie dodawac okolo 5 katalogow bo przeciez tak jest najlepiej. RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - Killer - 28-07-2012 17:54 5 katalogów na 2 tygodnie ? zapomnij o pozycji, to wątek dotyczący serwisu nie pozycjonowania więc nie będę się rozwodził, samo pytanie które zadałeś jest bardzo głupie i nie ma na nie odpowiedzi RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - milo - 28-07-2012 18:30 Edytuje bo calkiem zle mnie zrozumiales a ja Ciebie. Chhodzi mi ze przez okres 2 tygodniu, Tak do 5 dziennie przez dwa tygodnie, a puzniej systematycznie zwiekszac poniewaz jak od razu w pierwszym dniu od powstania strony dodamy do kilku set katalogow nasza strone to mozna dostac bana w google. RE: Tony-Hawks.pl - Polska społeczność fanów gier z serii Tony Hawk's - milo - 04-08-2012 15:39 Jesteśmy otwarci na wymianę bannerem/buttonem/linkiem. |