Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Procesory płatnicze - systemy płatności - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Procesory płatnicze - systemy płatności (/Temat-Procesory-platnicze-systemy-platnosci-56497)

Strony: 1 2

Procesory płatnicze - systemy płatności - erata - 24-07-2012 19:44

Witam serdecznie. Od niedawna zaczęłam swoją przygodę z zarabianiem przez internet, i mam pewien kłopot, który procesor płatniczy jest najkorzystniejszy przy wypłatach, oraz jakie są opłaty na poszczególnych no i oczywiście który jest najprostrzy w obsłudze.Serdecznie dziekuję za pomoc

RE: procesory płatnicze - tomazzi - 24-07-2012 19:46

niestety musisz mieć kilka e-portweli gdyż 1 czy 2 program obsługuje inne portwele
na pewno musisz mieć :

paypal
liberty reserve
perfect money
payza
egopay

a co do reszty musisz popatrzeć tam gdzie zarabiasz jakie e-portwele obsługują

RE: procesory płatnicze - Admin - 24-07-2012 19:50

paypal i alertpay - najczęściej wykorzystywane, w tym pierwszym opłat przy wysyłce jako prezent czy wypłatach na konta bankowe - brak.

RE: procesory płatnicze - erata - 24-07-2012 20:17

Mój obsłguje LR, STP, EgoPay, PM, teraz powstał pod Payzą Ego Pay i nie wiem czy przelewy pomiędzy nimi też będą płatne bo jeśli tak to nie wiem czy zmieniać na je na inny ale pytanie na jaki i tu własnie mam klopot...

RE: procesory płatnicze - startchips - 24-07-2012 21:46

UP, gdzie zarabiasz ?

RE: Procesory płatnicze - systemy płatności - erata - 25-07-2012 18:14

Zarabiam w JSS

RE: Procesory płatnicze - systemy płatności - tomazzi - 25-07-2012 18:17

to najlepiej lr - na tą chwilę najmniejsza prowizja ze wszystkich procesów płatności
teraz w przypadku egopay i wymian na payza ta prowizja jest na prawdę wysoka

RE: Procesory płatnicze - systemy płatności - erata - 25-07-2012 18:40

Jakie są opłaty w tym procesorze i czy są problemy z przesyłaniem gotówki do Polski ( jak długo trwa przelew), oraz czy posiadają kartę płatniczą która ewentualnie można płacić u nas beż przelewu na Polskie konto. Czy posiadają kantor? Jeśli nie to w jaki sposób można wymienić $na PLN?

RE: Procesory płatnicze - systemy płatności - tomazzi - 25-07-2012 18:45

z lr to niestety albo wymiana z kimś zaufanym ( np na tym forum z nitram) lub skorzystanie ( np z liliontransfer)
standardowa opłata lr to 1% plus tam wiadomo prowizja ze strony jss przy wypłacie
niestety nie masz ani karty do tego konta, ani też możliwości wypłaty bezpośrednio na konto bankowe

RE: Procesory płatnicze - systemy płatności - erata - 25-07-2012 18:56

Czyli sumując muszę utworzyć konto w liliontransfer oraz w LR. Z JSS przelać na LT tam przewalutować następnie przelać na LR i na koniec do ING(bo w takim banku posiadam konto) czy nadal jest ta opcja bardziej opłacalna od Payza? Czy dobrze zrozumiałam?