sprzedam poradniki firecash i just been paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: sprzedam poradniki firecash i just been paid (/Temat-sprzedam-poradniki-firecash-i-just-been-paid-56496) |
sprzedam poradniki firecash i just been paid - Tron - 24-07-2012 19:15 sprzedam poradniki firecash i just been paid oba poradniki sprawdzone można na nich zarobić 4$ dziennie cena za 2 poradniki tylko 5 zł masz pytania pisz przesyłam załączniki zarobków link dowod RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - malpa2 - 24-07-2012 19:18 Było dać mniejszy scan RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - tomazzi - 24-07-2012 19:23 chcesz mieć nawet i za 5 zł klienta z forum , oddaj poradnik do recenzji bez recenzji ciężko ci będzie znaleźć kupca RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - Tron - 24-07-2012 19:47 to poradnik a nie książka by robić recenzje cena jest niska więc sądzę że poradnik zwróci "włożony koszt":) a kolejne zarobki będą już na czysto cena 5 zl dla tego ponieważ nie chcę zarabiać na nikim a chcę pomóc by inni mogli zarabiać tylko nie chcę być "Robin Hoodem" i dla tego sprzedaję za 5 zł Poradnik to sposoby zarobku ale wiadomo że trzeba i samemu "głowę użyć" by zarobić Także zachęcam do kupna i polecam się też w pisaniu poradników dla kogoś RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - Qwik - 24-07-2012 20:02 Nikt Ci bez recenzji nie kupi. RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - surfer0700 - 24-07-2012 20:33 To rozumiem, że jak recenzji nie ma, to dajesz gwarancję albo zwrot kasy, tak? RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - Krissu - 24-07-2012 20:56 Ja mam ~30poradników, na których można zarobić grubą kasę.. Wystarczy chcieć. Jeżeli zakupię Twój poradnik, będzie on zawierał to, co inne poradniki.. Oddasz mi pieniądze? PS. Kupującym odradzam kupowania kota w worku. Dlaczego? Proszę bardzo: Data rejestracji: Dzisiaj Szybko nabite posty. Autorze tematu. Jeżeli chcesz być wiarygodny, oddaj poradnik do recenzji tutorowi, polecam Coristo, gdyż jego opinia jest wiarygodna i równoznaczna z zawartością. Tak więc, przejechaliśmy się już na 300ludziach, nie chcemy, byś okazał się 301 oszustem. EDIT: Cytat: można na nich zarobić 4$ dziennieJak wklepie 100nisz i powiem, że można na nich zarobić 2500$ dziennie, wystarczy wypromować, wrzucić tu i tu to też będzie? Odradzam zakupu mimo wszystko. RE: sprzedam poradniki firecash i just been paid - tomazzi - 24-07-2012 21:06 wątpię by autor oddał do recenzji według niego poradnik to nie książką by go recenzować jeśli by był coś warty moim zdaniem to oddałby go od razu po mojej informacji o recenzji by mieć chętnych na zakup, a skoro mu nie zależy na recenzji i sprzedaży dla mnie znaczy to jedno : ten poradnik jest jedno wielkie g warte więc szkoda topić nawet 5 zł zauważyłem już przekształcenie spamu tzn coraz mniej spamu darowizną wpłać mi na konto 5 zł to wymyślił kyjosaki itp itd a polak obrócił na swoją modłę, sprzedam poradnik nic nie warty za 5 zł, bo szybciej jelenia na poradnik znajdę niż na to, żeby mi ktoś na konto wpłacił 5 zł w opcji darowizna sprzedam poradniki firecash i just been paid - surfer0700 - 26-06-2013 17:56 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |