Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie (/Temat-52-87zl-za-30-szczegoly-w-temacie-56493)

Strony: 1 2

52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - RadoooY - 24-07-2012 17:30

Witam

Niegdyś miałem dosyć nieźle funkcjonującą strone internetową. Byłem poczatkujący ale jakieś środki udało mi się zebarć z reklam na kilku portalach. Jednym z nich jest AdTaily.pl
Zgromadziłem tam 52,87zł, wypłata jest od 100zł a nie prowadzę niczego dalej dlatego nie mam jak dobić do tej kwoty.
Pieniądze leżą i sie marnują dlatego jestem skłonny oddać to konto komus za 30zł na konto bankowe w ING bądź też na moneybookers jak kto woli.

Reasumując: ja daje 52,87zł na AdTaily a oczekuję 30zł na konto ING bądź MB.

Mam nadzieje, że ktoś pomoże.

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - tomazzi - 24-07-2012 17:32

beka z 1 postem i dzisiejszą rejestracją na pewno tłumy drzwiami i oknami będą walić

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - RadoooY - 24-07-2012 17:36

dzisiejsza rejestracja, rzeczywiście dziwne, zarejestrowałem się na tej stronie właśnie po to by załatwić tę sprawę. Jeżeli chcesz mogę ci podać screeny czy cokolwiek co będzie w miarę racjonalne. Odezwij się na pw

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - tomazzi - 24-07-2012 17:37

(24-07-2012 17:36)RadoooY napisał(a):  dzisiejsza rejestracja, rzeczywiście dziwne, zarejestrowałem się na tej stronie właśnie po to by załatwić tę sprawę. Jeżeli chcesz mogę ci podać screeny czy cokolwiek co będzie w miarę racjonalne. Odezwij się na pw

nie dziękuję nie jestem zainteresowany
nie przeprowadzam żadnych transakcji ze "świeżakami"

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - Luran - 24-07-2012 18:21

(24-07-2012 17:37)tomazzi napisał(a):  
(24-07-2012 17:36)RadoooY napisał(a):  dzisiejsza rejestracja, rzeczywiście dziwne, zarejestrowałem się na tej stronie właśnie po to by załatwić tę sprawę. Jeżeli chcesz mogę ci podać screeny czy cokolwiek co będzie w miarę racjonalne. Odezwij się na pw

hahaha beka
No to z nim możesz ,,Chipsy Przyszły'' Huh

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - tomazzi - 24-07-2012 18:23

(24-07-2012 18:21)Luran napisał(a):  
(24-07-2012 17:37)tomazzi napisał(a):  

hahaha beka
No to z nim możesz ,,Chipsy Przyszły'' Huh

nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu wiele zostaje
nie robię żadnych transakcji z osobami z taką ilością nawet postów jak ty a co dopiero mówić o nim

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - Luran - 24-07-2012 18:28

tomazzi - ja też nie robię transakcji z osobami bez braku kultury , jak na przykład ty.
Myślę ,że wystawił ten post aby sprzedać konto z pieniędzmi , a nie do dyskusji , w takim razie jak coś zapraszam na PW .

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - tomazzi - 24-07-2012 18:31

(24-07-2012 18:28)Luran napisał(a):  tomazzi - ja też nie robię transakcji z osobami bez braku kultury , jak na przykład ty.
Myślę ,że wystawił ten post aby sprzedać konto z pieniędzmi , a nie do dyskusji , w takim razie jak coś zapraszam na PW .

bardzo mnie to cieszy, dla ciebie mogę być i samochodem - zwisa mi i powiewa to co o mnie sądzisz
na pewno nie zgłoszę się do ciebie jako klient bo ty i twoje oferty są dla mnie jak powietrze czyli nie widoczne
zapraszać sobie możesz, kolegów poszukaj sobie w swoim wieku a nie w moim, nie mam czasu i ochoty tracić go na dyskusję z taką osóbką jak ty

po to jest i temat by wyrazić opinię na dany temat
gdyby nie to, to po co forum i tematy - forum służy do dyskusji w danych tematach

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - RadoooY - 24-07-2012 19:14

Te 50zł lezy tam już od roku dlatego chciałbym je jakoś spożytkować. "Lauran" zrozumiał idee tego wątku w przeciwieństwie do
"Tomazzi", według, którego trzeba 2 lata nabijać "posty" by cokolwiek dokonać na tej witrynie. Może twoje podejście spowodowane jest nieufnością co poniekąd mogę zrozumieć jednak by rozwiać wszystkie wątpliwoąści jestem skłonny oddać pierwszy dane do konta na AdTaily.

RE: 52,87zł za 30!-> szczegóły w temacie - RadoooY - 24-07-2012 19:48

Zwlekałem juz rok z załatwieniem tej sprawy dlatego jestem skłonny oddać konto za połowe bieżących środków czyli 25zł.

Reasumując
Konto AdTaily z 52,87zł (mozna zmienić wsyztskie dane i po uzbieraniu 100zł wypłacić) zamienię na 25zł na konto bankowe bądź konto mooneybookers.

Chciałbvym to jak najszybciej rozwiązać by nie zawracać sobie tym głowy.