[Zamknięty]Poprawki i Dodatki na Forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Poprawki i Dodatki na Forum (/Temat-Zamkniety-Poprawki-i-Dodatki-na-Forum-5642) |
[Zamknięty]Poprawki i Dodatki na Forum - Admin - 21-04-2010 22:54 W ostatnich dniach wprowadziłem kilka poprawek i dodatków na forum oto główne zmiany : * Archiwum Sb jest czytelne (ówcześnie by przeczytać trzeba było zaznaczać text), wszystkie błędy i bugi zostały usunięte. * opcja "oceń mnie" w profilach przy postach. * opcja dodaj mnie do znajomych w profilach przy postach. * na stronie głownej w statystykach można sprawdzić liczbe wejść na strone głowną (dla każdego usera z osobna). * ramka wokół avatarów. * zmiana teamspeaka z TS2 NA TS3. * mapa userów [TUTAJ] * Strefa LFE (dla ekipy forum). * Nowe odznaczenia [TUTAJ] * Nowe ikony działów. * % Aktywności w profilu [TUTAJ] * Suma odwiedzin każdego tematu w danym okresie czasu (Na końcu tematu). * Posiadamy forumowy serwer Conter strike 1.6 Wkrótce postaram się was zaskoczyć czymś zupełnie nowym obecnie nad tym pracuje- będzie to naprawdę bardzo miła odmiana Pozdrawiam Admin RE: Poprawki i Dodatki na Forum - Zythus - 22-04-2010 06:37 Bardzo dobra robota. Brawo Sebastian RE: Poprawki i Dodatki na Forum - Athemis - 22-04-2010 06:42 Świetnie to wygląda. Dziękujemy! RE: Poprawki i Dodatki na Forum - Andre101 - 22-04-2010 15:48 Widać że nie próżnujecie i dbacie o forum RE: Poprawki i Dodatki na Forum - Devilry225 - 22-04-2010 15:54 Od tego czasu gdy jestem na forum dojrzałem wiele zmian, aktualizacji, które pojawiają się z dnia na dzień.Widać, że dbasz o to forum i starasz się je rozwijać cały czas.Każda z tych zmian na pewno nam wszystkim się przyda.Gratuluje i życzę kolejnych udanych pomysłów. RE: Poprawki i Dodatki na Forum - Gumowy - 22-04-2010 16:29 Dobrze, że poprawiłeś to archiwum bo naprawde uziążliwe było ciągłe zaznaczanie Ogółem zmiany na plus. RE: Poprawki i Dodatki na Forum - cinexik - 22-04-2010 17:34 nom, widac ze forum sie rozwija. ciekawe co bedzie tym zaskoczeniem RE: Poprawki i Dodatki na Forum - rajmek126p - 22-04-2010 18:11 no ladnie ladnie ;] RE: Poprawki i Dodatki na Forum - DraQo^^ - 23-04-2010 14:56 Piknie banan i czekamy na tego niusa RE: Poprawki i Dodatki na Forum - Szymik - 23-04-2010 15:04 Super |