[KUPIE] Poradnik PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [KUPIE] Poradnik PPA (/Temat-KUPIE-Poradnik-PPA-56396) |
[KUPIE] Poradnik PPA - rasta - 22-07-2012 13:15 Witam, Od dłuższego czasu zarabiam na PPA, mam swojego bloga ale chciałbym powiększyć swój miesięczny dochód, bo jak wiadomo są wakacje i człowiek chce sobie dorobić jak najszybciej. Najlepiej gdyby metoda polegała na czymś prostym(poza Youtube[hacki etc] ) aby dochód przynosił 5$-10$ dziennie. Dodam, że jestem pracowity, gdy wiem, że nisza działa i przyniesie mi zyski to jestem bardzo zaangażowany. Propozycje proszę pisać w temacie lub na GG: 10720536 Pozdrawiam RE: [KUPIE] Poradnik PPA - surfer0700 - 22-07-2012 22:44 Podbijam temat, też bym coś takiego kupił, także jeżeli ktoś coś takiego posiada, to proszę o oferty. RE: [KUPIE] Poradnik PPA - tom345 - 23-07-2012 18:11 kupiłem kiedyś taki poradnik za 15zł,ale znalazłem lepszy sposób na zarobek.w poradniku zawarte są wszystkie informacje które pozwolą zarabiać około 6$ dziennie.sprzedam taki poradnik za 10zł na paypal.pisać na pw RE: [KUPIE] Poradnik PPA - Damkofr - 23-07-2012 18:44 Też mam pewną metodę zarobku której już nie stosuje ale daje ona niezłe efekty. Metoda do tej pory się nie wyczerpała i raczej wyczerpać się nie może. 15 min roboty dziennie i można mieć efekty powyżej 10$ a jak poświęcicie więcej to wiadomo... Metodę mogę sprzedac w razie czego gg. RE: [KUPIE] Poradnik PPA - pr3tor - 23-07-2012 19:04 ja również posiadam fajny poradnik ppa na którym wyciągałem po 25$ dziennie:-) Ale wiadomo-kosztuje:-) gg:1326734 RE: [KUPIE] Poradnik PPA - Alicja - 24-07-2012 17:48 ja piszę poradniki mam też kilka poradników na których idzie dziennie zarobić dobrze sprzedam te poradniki tanio RE: [KUPIE] Poradnik PPA - rasta - 25-07-2012 08:32 Data rejestracji: 07-23-2012 Alicja jeżeli masz zamiar kogoś oszukiwać to uciekaj Jeżeli jesteś z innego forum, pokaż swój profil, chętnie kupię poradnik skoro idzie na tym ładnie zarobić. Edit: Nadal aktualne, chętnie kupie jakiś poradnik. DODAM ŻE NIE JESTEM POCZĄTKUJĄCY !!! [KUPIE] Poradnik PPA - Coristo - 26-06-2013 18:25 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |