![]() |
Zarabiaj grając w pokera online - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj grając w pokera online (/Temat-Zarabiaj-grajac-w-pokera-online-56326) |
Zarabiaj grając w pokera online - Yip - 20-07-2012 15:49 Cześć ![]() Znalazłem ciekawy sposób na zarobienie paru $ przez internet. Plusem jest też to, że nie musisz wpłacać swoich pieniędzy, lecz dostajesz 50$ kapitału startowego. Zarabiasz grając w pokera online. Na początku nie są to kokosy, ponieważ trzeba nauczyć się jak grać by wygrywać. Lecz jeśli poświęci się trochę czasu na naukę można czerpać z tego naprawdę ciekawe sumki $. Może najpierw parę słów o pokerze: Poker jest najpopularniejszą grą karcianą na świecie i jednym z najpopularniejszych sportów. Według niektórych źródeł, ponad 100 milionów ludzi na bieżąco czerpie przyjemność z gry w pokera. Poker łączy w sobie strategiczne wyzwania z elementami psychologicznymi. Tutaj nie grasz wyłącznie kartami - musisz również analizować i reagować na zagrania przeciwników. Jest to gra strategiczna, ale zarówno bardzo społeczna i ludzka. Czy poker to tylko gra szczęścia? Tak jak w każdej grze karcianej, gdzie gracze otrzymują karty z potasowanej talii, tak i w pokerze pewną rolę odgrywa element szczęścia. Jednak na dłuższą metę, szczęście w pokerze schodzi na dalszy plan. Jeśli rozegrasz 1000 rozdań, szczęście będzie odgrywało znacznie mniejszą rolę, niż w pojedynczej ręce. Na dłuższą metę, to aspekt strategiczny przeważa w pokerze: • Jakie kombinacje kart powinieneś rozgrywać? • Jak wysoki zakład powinieneś postawić? • Kiedy powinieneś spasować układ? • Kiedy powinieneś blefować, a kiedy to twój przeciwnik blefuje? Jest wielu profesjonalnych graczy, którzy zarabiają na życie z pokera - nigdy nie mogłoby to mieć miejsca, gdyby poker był tylko grą szczęścia. Wiele różnych umiejętności przyda ci się podczas gry w pokera: znajomość podstawowych strategii, analiza przeciwnika, matematyczne rozważania i wiele więcej. Są nawet osoby, które dzięki pokerowi spełniają swoje marzenia o podróżowaniu po świecie. Przeczytaj wywiad z kimś, kto mieszkał w Tajlandii i utrzymywał się tam dzięki grze w pokera. Oto fragment wywiadu: „Generalnie, potwierdziło się to że można żyć inaczej, niż 8-10 godzinna harówka w pracy, która nie daje ci satysfakcji i gdzie nie jesteś doceniany, a do domu wracasz kompletnie "zmielony" i jedyne co cię interesuje to najeść się i obejrzeć kolejny odcinek "tańca z gwiazdami" ![]() Przeczytaj cały wywiad! Ja nigdy nie zainwestowałem żadnych pieniędzy na grę w pokera i chcę żebyś Ty również nie musiał niczego inwestować. Dlatego oferuję Tobie 50$ kapitału startowego zupełnie za darmo. Wystarczy, że się zarejestrujesz, przeczytasz parę artykułów dotyczących strategii gry, zdasz quiz i dostajesz 50$ na grę w pokera ![]() Zarejestruj się teraz! Jeśli masz jakiekolwiek problemy z rejestracją, zadaniem quizu, grą czy czymkolwiek innym odezwij się do mnie na maila: [email protected] RE: Zarabiaj grając w pokera online - bartex89 - 20-07-2012 16:06 dubel, do kosza Zarabiaj grając w pokera online - Magnus - 20-07-2012 20:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |