![]() |
Beer aka I3lood, nofuture... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Beer aka I3lood, nofuture... (/Temat-Beer-aka-I3lood-nofuture-56151) |
Beer aka I3lood, nofuture... - donek - 17-07-2012 16:14 Witam. Żeby uprzykrzyć złodziejowi życie i aby poświęcony czas na tworzenie konta i nabijanie postów przepadły podaję kolejne dowody multikonta: Profil Beer'a: ![]() O dziwo, już się chwaliłeś numerem gg: ![]() I już pytałem co ty palisz, że masz tak nasrane we łbie. Sam ze sobą pisze: ![]() Czy to za miesiąc czy za pół roku i tak zobaczę moją gotówkę, uprzedzałem Morcinie lat 22 z Lubnia? Mi już na takim numerze gg by zależało, no chyba, ze kupiłbym go za kogoś pieniądze. Administrację proszę o interwencję. Mam cię na oku i zbieram obfitą galerię. Pozdrawiam. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:18 Niestety to moje gg lol , nie mam pojecia dlaczego napisał ,że to jego, Proszę o Sprawdzenie IP admina i wyjaśnienie tej sprawy . Pisał do mnie jeden użytkownik z darkwarez czy chce sprzedać ten numer ,ale nie sprzedałem. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - donek - 17-07-2012 16:19 Ta, jasne. Żeby nie było, kłamco. Może przypadkiem jeszcze oszust: logitech1985 posiada ten numer w swoim profilu: http://zarabiam.com/User-logitech1985-32350 Kłam dalej, więcej zdjęć będe miał. EDIT: Powiedz mi w końcu skąd naprawdę jesteś bo ciągle widzę Chełm, to Lublin a sam nawet pisałeś o jakiejś pod Katowickiej miejscowości, a drugi raz znów inna miejscowość i, ze jesteś w Szwajcarii. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:25 (17-07-2012 16:19)donek napisał(a): Ta, jasne. Żeby nie było, kłamco. Może przypadkiem jeszcze oszust: logitech1985 posiada ten numer w swoim profilu: http://zarabiam.com/User-logitech1985-32350 za wcześnie zacząłeś obrażać , napisałem do Admina w tej sprawie niech wszystko sprawdzi i się wyjaśni . Tez mogę założyć zaraz jakieś konto np : nofuture1591 i wstawie twoje gg i od razu możesz się pożegnać z dobrym reputem na zarabiam.com PS : to nie ja mam reputy od zbanowanego konta . RE: Beer aka I3lood, nofuture... - donek - 17-07-2012 16:29 A skąd ty moje gg znasz? Oo Chłopie weź skończ pisać bo ostatnio tak samo napisałeś do admina że moje konto jest multi i bana dostałem. Pech taki, że mam stałe IP a ty używasz zmiennego i myślisz, że jesteś cwaniak. Podeślij rozmowę z darkwarez o gg plus koleś nie mógł wiedzieć, że masz takie bo nie masz podanego na DW, kłamstwo goni kłamstwo sprawdziłem wszystko. @edit nie cytuj wiadomości która jest zaraz nad twoją wypowiedzią. No chyba, ze nerwy tobą rzucają. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:32 (17-07-2012 16:29)donek napisał(a): A skąd ty moje gg znasz? Oo Po pierwsze mam podane na DW swoje gadu-gadu Po drugie wystawiłem w dziale VIP Handel na DW swoje GG na sprzedaż . Po trzecie IP mogę mieć zmienne i tak można dojść kogo to jest konto. Po czwarte podesłać to ja mogę tobie jedynie słownik . Nawet nie znasz mojego nicku na darkwarez ,a mówisz ze gg nie mam podanego . Jak przeze mnie masz bana dostałeś jak ja cię pierwszy raz widzę . Sam się przyznałeś ,że tworzysz multi i dodajesz reputy sobie ... RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Krissu - 17-07-2012 16:35 (17-07-2012 16:19)donek napisał(a): Ta, jasne. Żeby nie było, kłamco. Może przypadkiem jeszcze oszust: logitech1985 posiada ten numer w swoim profilu: http://zarabiam.com/User-logitech1985-32350 Haha, a co więcej! ![]() User logitech1985 Referrals (5) dupa123, Piotrek1995, logitech1, logitech1985a, nofuture Złodziejaszek z niego. ![]() EDIT: BUAHAHAHAHA. Zobaczyłem to: Data rejestracji: Wczoraj Razem postów: 107 Nie mam więcej pytań. : DD RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:38 Krissu czekamy na wypowiedz Administratora to się okaże ^^ RE: Beer aka I3lood, nofuture... - donek - 17-07-2012 16:41 Ściemniasz nieźle sprawdziłem strefę VIP i nic o sprzedawaniu numeru gg... RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Krissu - 17-07-2012 16:42 Zresztą.. Nawet ludzie ze zmiennym IP nie są anonimowi, bo zmienia się tylko część.. ![]() Z tego konta 30zł Z tamtego 2,5 a z następnego może 200zł się uda? |