![]() |
Problem z kontem. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Problem z kontem. (/Temat-Problem-z-kontem-5610) |
Problem z kontem. - RAQ - 21-04-2010 17:32 Proszę o przetłumaczenie. Witam, od kilku dni nie mogę się zalogować na moje konto, czy zostało usunięte? nie oszukiwałem itp. pozdrawiam RE: Problem z kontem. - Listonoszek - 22-04-2010 21:33 (21-04-2010 17:32)RAQ napisał(a): Proszę o przetłumaczenie. Cytat:Dear Lockerz Crew Na drugi raz taka prośba, jak chcesz jakieś konkretne tłumaczenie, to chociaż wysil się i naskrob parę zdań po polskiemu. Nikt za ciebie całej wiadomości pisać nie będzie. Ludzie oferują swoją pomoc w tłumaczeniu, a nie w pisaniu trenów o problemach z logowaniem i z zapewnieniami o swojej niewinności. pzdr RE: Problem z kontem. - RAQ - 25-04-2010 14:32 Napisałem konkretnie co chce, żeby mi przetłumaczono ... |