mam pytanie dotyczy to filmu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mam pytanie dotyczy to filmu (/Temat-mam-pytanie-dotyczy-to-filmu-56099) |
mam pytanie dotyczy to filmu - biznes - 16-07-2012 17:45 kiedyś leciał taki film i nie pamietam tytułu podaję szczegóły film zaczynal się tym że grupa ludzi (archeologów) znalazla czaszkę w jaskini i wszyscy potem z nich zginęli i po jakimś czasie ktoś znajduje to miejsce i znajduje czaszkę. Lecz uwalnia bestię która kryje się w dżungli. I bestia zaczyna polować na tych ludzi, chce odzyskać czaszkę bo potrzebuje jej by odbudzować statek. Dokladnie nie pamiętam tego. I dalej było że część ludzi zginęła i kilka ostatnich osób postanawia walczyć z bestią. Strzelają do niej z broni ale ona nie ginie. w końcu jeden z nich dostaje od szamana z wioski topór i zabija nim bestię. Bo na toporze jest krew żuka i tylko ona mogła go zabić. film widziałem tylko 1 raz i to kawałkami nie jest to "Sok z żuka" chcialbym poznać tytul filmu za pomoc dam plusa ++ co do fabuly to napisałem to co pamiętam tylko RE: mam pytanie dotyczy to filmu - czarna róża - 26-07-2012 14:54 Spróbuj spytać na filmwebie. Mi udało się w ten sposób odnaleźć tytuł filmu, który chciałam obejrzeć. RE: mam pytanie dotyczy to filmu - biznes - 26-07-2012 15:02 tam już szukałem mam pytanie dotyczy to filmu - Admin - 12-08-2012 16:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |