![]() |
Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. (/Temat-Loterie-xaa-pl-Zeby-wygrac-trzeba-grac-56079) Strony: 1 2 |
Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - n3cr0bp - 16-07-2012 13:09 ![]() Witam! Chciałbym przedstawić nowy serwis mianowicie Loterie.xaa.pl. Jego formuła polega na kupnie losów Kiedy uzbiera się określona liczba losów robione jest losowanie live (kamerką internetową). I zostaje wyłoniony zwycięzca. Nagroda jest wysyłana na koszt serwisu. Już inwestując złotówkę można coś wygrać, a wpłacając drugą złotówkę podwajamy swoje szanse ![]() Serwis jest jak najbardziej wiarygodny. Niedługo będzie przenoszony na płatny serwer oraz zostanie wykupiona domena .pl, a w najbliższym czasie jest planowana "strona z prawdziwego zdarzenia w pełni zautomatyzowana" (prace w toku) Możliwa forma płatnosći -PayPal -Przelew bankowy (mBank) -Niedługo wprowadzam płatność SMS Czysty link: http://loterie.xaa.pl Reflink: Brak RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - xXxPiciaxXx - 16-07-2012 13:11 szata graficzna ala paint, darmowa domena, śmierdzi scamem RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - xJAmaTOx - 16-07-2012 13:13 Mi też śmierdzi ;> Odp: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - mmichal013 - 16-07-2012 13:14 Jeszcze ta domena xaa.pl Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - tomazzi - 16-07-2012 13:14 a co oczekujesz po darmowych rzeczach tandeta oczywiście też post zgłoszony - autora tematu odsyłam do zapoznania się z regulaminem forum jak mają wyglądać zamieszczane linki w postach RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - n3cr0bp - 16-07-2012 13:18 (16-07-2012 13:14)tomazzi napisał(a): a co oczekujesz po darmowych rzeczach Tutaj nie ma reflinków ale zaraz to poprawie. Co do scamu to proszę nie oskarżać. Strona nie ma na celu oszustwa. Byłem a nawet nadal jestem smodem na "konkurencyjnym" forum. Możecie wejść i zobaczyć mam ogromną ilość pozytywnie zakończonych transakcji. Co do tego że stron nie umiem robić to fakt. Ale nie na tym to polega. RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - marcel_kk - 16-07-2012 13:21 Ale patent na oskubanie naiwniaków...czego to polak nie wymyśli ! RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - xXxPiciaxXx - 16-07-2012 13:21 pomijając fakt jak strona wygląda to wątpię że ktoś się będzie rzucał na takie nagrody jakie tam masz RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - n3cr0bp - 16-07-2012 13:24 (16-07-2012 13:21)marcel_kk napisał(a): Ale patent na oskubanie naiwniaków...czego to polak nie wymyśli ! Dlaczego twierdzisz że jestem oszustem? ____________________ Owszem mogłem dać nagrody typu aparat ale wtedy musiał bym uzbierać dużo wiecej losów i nikt by tyle nie wpłacił. Proste. Od razu Telewizora 50' nie dam. RE: Loterie.xaa.pl - Żeby wygrać trzeba grać. - LessiPL - 16-07-2012 13:29 (16-07-2012 13:18)n3cr0bp napisał(a):(16-07-2012 13:14)tomazzi napisał(a): a co oczekujesz po darmowych rzeczach Nie nazywaj ajloka konkurencyjnym forum bo Nas obrażasz... |