Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Przyznanie się do oszustwa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Przyznanie się do oszustwa (/Temat-Rozwiazane-Przyznanie-sie-do-oszustwa-5594)

[Rozwiązane]Przyznanie się do oszustwa - nowy991 - 21-04-2010 14:39

Napisałem wczoraj wieczorem maila że mam 2 fake maile na swoim koncie ale nie zostały podjęte żadne kroki tzn nie dostałem odpowiedzi ani nie zostały odjęte żadne punkty z mojego konta. Czy mam rozumieć że taka ilość kont nie kwalifikuje się do kary? Czy poprostu moja sprawa nie została rozpatrzona? Jeśli to drugie to ile to może trwać?

RE: Przyznanie się do oszustwa - Devilry225 - 21-04-2010 14:42

2 Fake maile nie powinny się do tego kwalifikować, ale jeżeli już się przyznałeś to całkiem zmienia pogląd na sprawę.Na odpowiedź możesz czekać do tygodnia, a czasem i dłużej.

RE: Przyznanie się do oszustwa - nowy991 - 21-04-2010 14:49

(21-04-2010 14:42)Devilry225 napisał(a):  2 Fake maile nie powinny się do tego kwalifikować, ale jeżeli już się przyznałeś to całkiem zmienia pogląd na sprawę

czyli mam rozumieć że niepotrzebnie to zgłaszałem?

RE: Przyznanie się do oszustwa - Devilry225 - 21-04-2010 14:50

Według mnie tak, ale jeżeli zupełnie wolałeś mieć czyste konto to twoja sprawa.A w sumie to te 2 fake konta mogłeś zrobić na członków rodziny i wtedy 0 problemów.

RE: Przyznanie się do oszustwa - Miu - 21-04-2010 14:50

tak Smile
na jednym ip mozesz mieć maksymalnie 5 kont.

RE: Przyznanie się do oszustwa - MR_WHITE - 21-04-2010 14:58

Mam pytani (pisałem o tym w innym temacie ale nie pamiętam w którym Tongue)
Jeśli założyłem w szkole na jednym IP 5 kont dla przyjaciół to grozi za to BAN ?

RE: Przyznanie się do oszustwa - Devilry225 - 21-04-2010 15:05

Jeżeli podawałeś dziwne dane typu 'Imie:dsdsds Nazwisko:dsdsd' to jest taka możliwość bo lockerz często to sprawdza, choć do końca nie jestem pewien bo jest w końcu możliwość posiadania 5 kont na jednym adresie ip.

RE: Przyznanie się do oszustwa - Magnus - 21-04-2010 15:09

Napisz normalne imiona i nazwiska i może Ci ujdzie Wink

RE: Przyznanie się do oszustwa - Alcor - 21-04-2010 16:34

Za 2 fake emaile nic Ci nie zrobią. Tongue

[Rozwiązane][Rozwiązane]Przyznanie się do oszustwa - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.