Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
adsense konta z allegro - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: adsense konta z allegro (/Temat-adsense-konta-z-allegro-55908)

adsense konta z allegro - Komar1990 - 12-07-2012 15:15

Witam,
Chciałbym zapytać odnośnie zarabiania za
pomocą mikro nisz. Czy ktoś już próbował
się w to bawić ? Albo kupował na allegro
konta http://allegro.pl/listing.php/search?string=mikro+nisza&category=15821 ?
Sprzedawcy wyglądają na dość świeżych
i nie wiem czy można w to wierzyć ;p
Proszę o jakieś wskazówki Smile

RE: adsense konta z allegro - HHP - 12-07-2012 16:24

Mikro nisza = mikro ruch. Mikro ruch = mikro zarobki. Już lepiej kupić wygasłą domenę lub domenę z literówką i zainstalować adsense dla domen. Nie dajcie się ludzie nabierać na jakieś mikro nisze i zarobki 20 euro. Na dobrych stronach CTR można osiągnąć 10%. czyli na 100 wejść osiągniesz 10 kliknięć i taki CTR jest bardzo trudno osiągnąć. Do tego ceny za kliknięcie. Najlepiej są płatne kredyty, bo najbardziej konkurencyjna fraza. Jesli to jakaś mikro nisza, to o dopasowanie reklam będzie bardzo ciężko, więc prawdopodobnie nikt w te reklamy twoje nie kliknie, bo zwyczajnie nie będzie nimi zainteresowany.

Także kolejne naciąganie ludzi. Ale przecież możesz zawsze sam sprawdzić. Znajdź sobie jakąś nisze - sprawdzając np. w AW, kup domene, napisz ze 4 artykuły, dodaj stronę do katalogów i zobacz po miesiącu jakie będziesz miał zarobki.

RE: adsense konta z allegro - kamillowad - 15-07-2012 09:00

ja kupiłem takie 2 mikro nisze niedawno
gość napisał że w ciągu 30 dni strona będzie w TOP10 a okazało się że po ponad 70 dniach nie była wogóle w TOP 100.

Gość zbywał, zbywał, informował że pozycjonowanie trwa, trwa, a efektów brak.
Napisałem mu ze sprawę zgłaszam na policji to oddał mi całą kwotę.

Warto nadmienic ze rejestracja domeny z koncówką eu kosztowala 40 zł.
Pozytywne to zarobienie 4 euro na adsense. ale i tak nie mogę wypłacić bo chyba miniumalna kwota wypłaty jest większa.

RE: adsense konta z allegro - yazir - 13-09-2012 11:42

brakuje Ci jeszcze "tylko" 66€

RE: adsense konta z allegro - Admin - 13-09-2012 11:49

(12-07-2012 16:24)HHP napisał(a):  Mikro nisza = mikro ruch. Mikro ruch = mikro zarobki. Już lepiej kupić wygasłą domenę lub domenę z literówką i zainstalować adsense dla domen. Nie dajcie się ludzie nabierać na jakieś mikro nisze i zarobki 20 euro. Na dobrych stronach CTR można osiągnąć 10%. czyli na 100 wejść osiągniesz 10 kliknięć i taki CTR jest bardzo trudno osiągnąć. Do tego ceny za kliknięcie. Najlepiej są płatne kredyty, bo najbardziej konkurencyjna fraza. Jesli to jakaś mikro nisza, to o dopasowanie reklam będzie bardzo ciężko, więc prawdopodobnie nikt w te reklamy twoje nie kliknie, bo zwyczajnie nie będzie nimi zainteresowany.

Także kolejne naciąganie ludzi. Ale przecież możesz zawsze sam sprawdzić. Znajdź sobie jakąś nisze - sprawdzając np. w AW, kup domene, napisz ze 4 artykuły, dodaj stronę do katalogów i zobacz po miesiącu jakie będziesz miał zarobki.

Mając ctr 10% prędzej bana zobaczysz niż wypłatę.