Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ (/Temat-MegaTypers-com-Przepisuj-captcha-i-zarabiaj-wysokie-stawki-min-do-wyplaty-3-55872)

MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - Szympek - 11-07-2012 20:27

Oferta o zarabianiu na przepisywaniu kodów "capatcha"

Strona: http://www.megatypers.com/

Zalety:
*wypłacają od 3$
*różne stawki -> od 0,85$ do 1,35$
*10% dostajemy za poleconych
*oczywiście wypłata na PayPal

Stawki jakie obowiazuja sa ruchome od pory dnia.

Do rejestracji wymagany jest invitation code
Zamieszczam tu kody do rejestracji

3F8J
3F8K
3F8L
3F8M
3F8N

O kolejne kody do rejestracji prosze pisać w odpowiedzi.

[Obrazek: 4A57W.jpg]

RE: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - Fractal - 11-07-2012 20:35

Cytat:*różne stawki -> od 0,85$ do 1,35$

Maksymalnie $1,05

Cytat:*10% dostajemy za poleconych

ALE co najmniej pięciu z nich musi otrzymać swoją wypłatę, co jest ciężkie do zrealizowania - mi przy 39 poleconych się nie udało

Po trzecie jest już taki wątek.

RE: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - Szympek - 11-07-2012 20:37

a jezeli jest to przepraszam, szukałem i nie znalazłem.

RE: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - lukasz9669 - 11-07-2012 20:37

hehe ale łatwy zarobek

RE: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - tomazzi - 11-07-2012 20:37

opcja szukaj nie gryzie
dubel zgłoszony
miejsce dla tego tematu to kosz

RE: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - lukasz9669 - 11-07-2012 20:39

mam pytanie ile sie czeka na wypłate

RE: MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - Szympek - 11-07-2012 20:42

Podobno co poniedziałek wypłacają.

MegaTypers.com - Przepisuj captcha i zarabiaj, wysokie stawki min. do wypłaty 3$ - Magnus - 12-07-2012 11:06

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.