Jaki zegarek? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaki zegarek? (/Temat-Jaki-zegarek-5585) |
Jaki zegarek? - Janas - 21-04-2010 08:38 Witam, Mam 2100 + PTZ i zamierzam wziąć zegarek Newtoon. I tutaj kilka pytań: Jak szybko schodzą te zegarki? Który kolor najładniejszy? Czy zapłace coś za przesyłkę? Czy ma ktoś z Was taki zegarek? Bo nie wiem czy opłaca się brać bo mogę też Ipoda Nano wziąć. Dodam że zegarek dla użytku własnego. RE: Jaki zegarek? - pkrecik6 - 21-04-2010 10:30 różowy. a co do czasu schodzenia to nie masz za wiele czasu na wygranie wiec zalezy ile osób chce ten zegarek . a także ile bedzie tych zegarkó w magazynie u nich tam . RE: Jaki zegarek? - Mr.TaraN - 21-04-2010 16:09 Kolor zależy od gustu oczywiście czarny pasuje do każdego koloru więc jest najbardziej kompatybilny Z tego co wiem, to paczki dochodzą od 14 do 21 dni. Tylko się nie zdziw, jak ci paczkę celnicy otworzą i będziesz musiał zapłacić cło + podatek ;p RE: Jaki zegarek? - Sony_st - 22-04-2010 16:34 Na Twoim miejscu brałbym G-shocka ja mam ale z tej serii ale inny wygląd i już 3-4 lata mam go i nic mu się nie stało RE: Jaki zegarek? - gaucho - 22-04-2010 17:40 widzialem film na yt jak gosciu wygral ten zegarek i jego wartosc to 55 $ ale czarny ladny jest RE: Jaki zegarek? - KristopheR - 23-04-2010 12:20 Dołączam się, jak to ogółem pokazuje godzinę i czy to pokazuje ogółem godzinę xd Prosiłbym o informacje jak to działa itd. Patrzyłem po necie i nic prawie nie ma. Jakby ktoś mógł np. jakiś filmik znaleźć to był bym wdzięczny i nagrodził + ^^ RE: Jaki zegarek? - Magnus - 23-04-2010 12:29 Te zegarki nie pokazują dokładniej godziny ... http://design.trendz.pl/nieczasowe-zegarki Tutaj trochę jest ten zegarek opisany RE: Jaki zegarek? - KristopheR - 23-04-2010 12:33 Mhm.. Ciekawe xd Taki zegarek to dla szpanu bardziej xd Jaki zegarek? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |