![]() |
Email w sprawie nie wczytującej się strony. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Email w sprawie nie wczytującej się strony. (/Temat-Email-w-sprawie-nie-wczytujacej-sie-strony-5567) |
Email w sprawie nie wczytującej się strony. - MrozioFrozio - 20-04-2010 17:56 Proszę o przetłumaczenie mi tej treści: Droga Ekipo Lockerz Mam problem. Wasza strona nie wczytuje się na moim komputerze. Czy to może być spowodowane problemami z waszym serwerem? Czy może dostałem bana na moje ip? Nie mam kont fake ani nie oglądałem filmików przez proxy, więc nie wiem czym może być spowodowany mój problem. Na komputerach znajomych strona wczytuje się normalnie, natomiast u mnie połączenie zostaje zresetowane. Inne strony wczytują się bez problemu. Proszę o szybką odpowiedź. Z poważaniem. RE: Email w sprawie nie wczytującej się strony. - BartuS - 20-04-2010 18:01 Coś tam wygrzebałem ![]() Cytat:Dear Lockerz Crew RE: Email w sprawie nie wczytującej się strony. - MrozioFrozio - 20-04-2010 18:04 Dzięki |