Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? (/Temat-Jak-zdobywac-suby-lajki-favorits-komentarze-i-wyswietlenia-na-YouTube-55649) |
Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 06-07-2012 23:56 Poradnik mojego autorstwa napisany specjalnie dla zarabiam.com . Znajdziecie w Nim sposób na to jak można zdobywać: - Like - Komentarze - Wyświetlenia - Subskrybcje - Dodanie do ulubionych Poradnik zamieszczam w załączniku. Pytania, uwagi? Pisać! ps: przepraszam, za ewentualne błędy, ale troszkę już jest późno ) RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - fryzjer - 08-07-2012 21:38 dobra stronka do wypromowania naszego filmu polecam RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - sanjaro - 08-07-2012 21:55 Zawsze takiego czegoś szukałem, dzięki! RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 08-07-2012 22:13 Nie ma za co, jestem do usług. W razie jak byś potrzebował pomocy, pisz tutaj na forum. RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Meloman - 09-07-2012 10:01 Super jest ten program, nie pomyslalbym ze mozna tak szybko sobie wypromować film na yt Dzięki wielkie surfer ziomku RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 09-07-2012 12:32 Nie ma za co Zbieraj i reklamuj RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Wodnik - 01-08-2012 15:38 poradnik jest doskonały.Dzięki za pomoc RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - tollusiek - 01-08-2012 19:41 Osobiście nie bawię się we wrzucanie filmików na Youtube, ale gdy przeczytałem Twój poradnik, to tak jakoś chęć nagle przyszła Wszystko w nim zawarte jest napisane tak, że miło się czyta, bez zbędnych pierdół. Dziękuję za poradnik, oczywiście punkt reputacji dla Ciebie jak najbardziej się należy, pozdrawiam. RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - chladek317 - 02-08-2012 17:37 plik nie dziala, moze ktos wrzucic jeszcze raz? RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Wodnik - 02-08-2012 18:04 (02-08-2012 17:37)chladek317 napisał(a): plik nie dziala,Przecież plik działa,kliknij w link to od razu ci wchodzi na poradnik. |