Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz (/Temat-Aoke-Zegarek-Z-Telefonem-Gsm-Dotykowy-Wyswietlacz-55606) |
Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz - mmichal013 - 06-07-2012 09:49 Sam fakt umieszczenia w zwyczajnej wielkości i zwyczajnie wyglądającym zegarku tylu funkcji i dodatków jest niesamowite! Nasz zegarek to doskonałe rozwiązanie dla osób ceniących sobie wygodę i multifunkcjonalność. Tylko jedno urządzenie a daje nam możliwości telefonu, zegarka, tabletu czy odtwarzacza wideo... Polecamy zapoznanie się z dalszą częścią opisu! [b]Dane techniczne: Zegarek Telefon Aparat cyfrowy Pendrive Multifunkcyjny kombajn multimedialny Dane techniczne: Marka - Aoke - UWAGA nasze produkty to sprawdzona marka! Nie kupujesz kolejnego, niepewnego chińskiego gadżetu nieznanej produkcji! Model - MX AK09+ Fabrycznie nowy Współpracuje z każdą siecią GSM Czuły, dotykowy wyświetlacz Obsługa kart pamięci MicroSD Aparat 1,3 mpix Bluetooth Wbudowane radio Mp3/Mp4 Obsługa GPRS, WAP SMS/MMS Mnóstwo aplikacji (kalendarz, budzik, stoper, przelicznik walut, czas światowy i znacznie więcej) Funkcja pendriva Menu w języku polskim Dzwonki: polifoniczne/MP3 Wideo: 3GP/MPEG4 (AVI) Przekątna ekranu - 1,5" Rozdzielczość - QVGA (176x128px) Typ ekranu: TFT Kolory: 260K Połączenie standardowego zegarka z multifunkcyjnym urządzeniem to świetne rozwiązanie biorąc pod uwagę łatwość dostępu do wszelkich aplikacji i dodatków, które standardowo rozłożone są na kilka urządzeń. Dlatego zamiast nosić przy sobie zegarek, telefon, odtwarzacz wideo czy smartphone lub tablet można mieć tylko jedno urządzenie, które mieści się na ręce. Ekran: Przekątna ekranu - 1,5" (cala) Rozdzielczość - QVGA 176x128 Typ ekranu: TFT Kolory: 260K Obsługiwane formaty: Dzwonki: polifoniczne/MP3 Audio: MP3/WAV Wideo: 3GP/MPEG4 (AVI) Grafika: JPEG/BMP/GIF E-book: TXT Transfer danych/połączenia: kabel USB Bluetooth GPRS WAP Bateria: Czas czuwania: do 100 godzin Czas rozmowy: do 3 godzin Zasilanie/ładowanie: poprzez USB ładowarka sieciow a Pozostałe informacje: Obsługiwane języki: angielski, francuski, hiszpański, polski, turecki, rosyjski, arabski, szwedzki. Ilość wpisów w książce telefonicznej: 500 Wiadomości: SMS/MMS Kolor: CZARNY Wymiary: 54×44×15mm Waga: około 40g Dostępne w telefonie aplikacje: Kamera/Aparat Przeglądarka grafiki Odtwarzacz wideo Edytor zdjęć Odtwarzacz audio Dyktafon Radio FM Menedżer plików Gry Terminarz Kalkulator Konwerter Przelicznik walut Zdrowie - BMI Czytnik E-book'ów W skrócie: Połączenie kilku nowoczesnych urządzeń zamknięte w zegarku Obsługa za pomocą 3 przycisków oraz dotykowego ekranu ( w zestawie rysik ) 2 baterie w zestawie Nowoczesny wygląd Gwarancja 24 miesiące Zegarek z telefonem Dwie baterie Kabel USB Ładowarka sieciowa Płyta CD Eleganckie pudełko Papierowa instrukcja obsługi w j. polski Gwarancja 24 miesiące Paragon / Faktura Vat Cena to : 290zł + koszty przesyłki ( Mogę wystawić na allegro ) Paczka pocztowa priorytetowa 15 zł Przesyłka kurierska 20 zł Płatność przy odbiorze 290 zł Przesyłka kurierska pobraniowa 25zł Odp: Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz - mmichal013 - 06-07-2012 19:13 Proszę adminów o zamknięcie tego tematu i najlepiej skasowanie go. Ponieważ podejrzewam że ktoś włamał mi się na konto. Proszę o szybką odpowiedz i najlepiej kontakt z adminem Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 Odp: Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz - mmichal013 - 07-07-2012 10:02 Ponawiam prośbę do adminów o usunięcie tego posta pobieważ ja nic takiego nie oferuje nic takiego nie pisałem i podejrzewam że ktoś włamał mi się na konto. Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 RE: Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz - tomazzi - 07-07-2012 10:06 pisz do admina na pw odpowie na pewno na wiadomość jak ją odczyta Aoke Zegarek Z Telefonem Gsm Dotykowy Wyświetlacz - Admin - 07-07-2012 11:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |