www.i-gagnant-barre.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: www.i-gagnant-barre.com (/Temat-www-i-gagnant-barre-com-55577) |
www.i-gagnant-barre.com - FIHU - 05-07-2012 19:54 Proszę admina o usunięcie tematu podałem zły dział RE: www.i-gagnant-barre.com - tomazzi - 05-07-2012 19:55 widzę, że z uporem maniaka dublujesz istniejący temat ... jeden poleciał do kosza to zakładasz kolejny dubluj dalej - wróżę szybki koniec kariery wtedy na forum z banem ponowny dubel zgłoszony RE: www.i-gagnant-barre.com - FIHU - 05-07-2012 20:03 Dubel ? Przepraszam ale nie widziałem zeby na forum ktoś napisał tak temat jak ja, przynajmniej nie z takimi propozycjami. Napisałem do moderatora co mam zrobić by po raz kolejny nie pisać, ale bez odpowiedzi, zastosowałem instrukcje które wyczytałem w regulaminie tego forum i nie sądzę bym złamał jakieś zasady. A jeśli tak, to proszę o pomoc w powiedzeniu mi co źle napisałe, albo w jaki sposób mam się zareklamować. Nie jestem człowiekiem który tylko chce dzięki tej reklamie brać, ale także dawać, więc trochę zrozumienia proszę. RE: www.i-gagnant-barre.com - tomazzi - 05-07-2012 20:08 chyba pomyliłeś fora i zasady ... tutaj nie ma znaczenia czy i co jest opisane w treści postu temat o tym surf już jest na tym forum i według regulaminu może być tylko 1 temat - twój jest dublem i jego miejsce jest w koszu gdzie trafi ponownie chcesz oferować refback to jest odpowiedni dział dotyczący refback - przeczytaj zasady na jakich można dodawać oferty w tym konkretnym dziale i wtedy zamieść temat www.i-gagnant-barre.com - Admin - 06-07-2012 10:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. www.i-gagnant-barre.com - Admin - 06-07-2012 10:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |