Podejmę współpracę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podejmę współpracę (/Temat-Podejme-wspolprace-55169) |
Podejmę współpracę - Szakallt - 26-06-2012 20:51 Witam wpadłem na pomysł założenia strony zarobkowej. Potrzebuję osoby, która zajęła by się sprawami reklamy i rozmowy z sieciami afiliacyjnymi o dostarczanie ofert. Jestem w posiadaniu wielu skryptów zarobkowych od PTC, BUX do PPA. Znam się na pisaniu stron www także pełna edycja i rozwijanie witryny nie stanowią dla mnie problemu. Oferta skierowana tylko do poważnych ludzi! Osobiście jestem za połączeniem PPA, PTC, GPTR, i ADF.ly i wdrożenie całości w jedną stronę. RE: Podejmę współpracę - Kabajana - 27-06-2012 11:24 Ja się mogę zgłosić do współpracy. Można dodać jeszcze serwisy PPD, ale to jest inna kwestia. Podejmę współpracę - Artinesse - 02-03-2018 01:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |