[Wykonam]Stronę/Bloga/Forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Wykonam]Stronę/Bloga/Forum (/Temat-Wykonam-Strone-Bloga-Forum-54993) |
[Wykonam]Stronę/Bloga/Forum - rajmek126p - 23-06-2012 13:18 Witam, Wykonam stronę internetową, bloga, stronę różnych lig np. rFactor, strony klanów np. CS, etc. Wykonam dla Ciebie projekt strony, pomogę w jej instalacji i doborze hostingu, Zoptymalizuję za Ciebie strone tak aby była jak najwyżej w wyszukiwaniach google, dodam link pozycjonujący na własnej stronie. Masz inne zainteresowania? Może chcesz założyć własnego bloga, ale nie wiesz jak? Napisz do mnie, a na pewno się dogadamy. Oferuję: -Instalację systemów CMS (System zarządzania treścią), m.in. : PHP-Fusion, Extreme-Fusion, Joomla -Instalację Bloga, Optymalizację oraz zainstalowanie odpowiednich wtyczek. Skrypt bloga WordPress. -Instalację forum, Optymalizację oraz zainstalowanie odpowiednich wtyczkek. Skrypty forum: MyBB, PhpBB, IP.Board / forum itp. -Przenoszenie strony na inny hosting, zmiana domeny -Opieka nad stroną na czas określony -Naprawianie błędów (php, mysql, sqlite) -Profesionalną optymalizację strony ( SEO ) -Pozycjonowanie ( Posiadam płatne programy typu Publiker ) Zainteresowała Cię moja oferta? Napisz do mnie PW lub na gg:1977307 , Napewno się dogadamy. Edit: Proszę moderatora o przeniesienie do odpowiedniej kategorii. [Wykonam]Stronę/Bloga/Forum - surfer0700 - 26-06-2013 17:54 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |