![]() |
OLBG.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: OLBG.com (/Temat-OLBG-com-54809) Strony: 1 2 |
OLBG.com - nysster - 18-06-2012 11:53 Info: - strona po angielsku ( ale nie ma problemu z poruszaniem się po stronie) - wirtualna waluta - licznie konkursy na forum, gdzie za zdobycie odpowiedniego miejsca dostajemy funty np. typowanie wyniku meczu, typowanie konia w wyścigach konnych itp. - typy dnia użytkowników itd. więc często można się kierować typami innych. - wiele sportów do typowania ( piłka, koszykówka, MLB, MLS) itd itd. - żadnych wpłat itd - wypłaty od 5 funtów na Paypal albo Moneybookers. - co miesiąc nagrody (funty) dla najlepszych typerów z danych sportów - za każdą zaproszoną osobę 1 funt ! ![]() Stronę naprawdę polecam. Sam jeszcze nic nie wygrałem, ale biorę udział w konkursie Euro i F1. W Euro jest pula 1000 funtów do wygrania dla 50 najlepszych osób. Ja niestety przez Polaków i Rosjan spadłem na 64 miejsce ![]() ![]() Najważniejsza dla was jest strefa Members Area, gdzie możecie typować sprawdzić swój status, sprawdzić ja wam idzie ( My status). ![]() Jeżeli ktoś będzie miał problemy z poruszaniem się po stronie piszcie w wątku. Postaram się pomóc. Zachęcam do rejestracji z refa. Nic was to nie kosztuje a możecie pomóc ![]() Link: http://www.olbg.com Ref link : http://www.olbg.com/?tx188135 RE: OLBG.com - sebuszam - 18-06-2012 12:40 mozesz mi pomoc w poruszaniu? jak zapisac sie na jakies konkursy itp. ile trzeba miec pkt zeby wyplacic? RE: OLBG.com - mysza5000 - 18-06-2012 12:42 zapisałam się z refa ![]() proszę o info na PW RE: OLBG.com - nysster - 18-06-2012 14:41 Te punkty to twoja wirtualna kasa za którą możesz typować wyniki tak jak u bukmachera.Wszystkie obecne konkursy są wypisane w zakładce Other Comps (Na screenie widać w tej jakby złotej kolumnie po lewej stronie). Tam zostajesz przekierowany/a na forum gdzie w pierwszym poście wyjaśnione jest czy trzeba pisać post na forum, czy tylko złożyć zakład i wpisać coś w comment. Trzeba tylko trochę angielskiego rozumieć. Teraz najbliższy konkurs jest związany z Wimbledonem (ATP czyli męski tenis) oraz konkurs na wyścigi konne(jak ktoś się zna to może próbować). Niektóre konkursy związane są z danym bukmacherem i wymagają środków na koncie bukmacherskim jak np Bet365. Jak będą pojawiać się nowe konkursy będę tu pisał. Mysza5000 napisz z czym masz problem to pomogę ![]() RE: OLBG.com - Filipus - 24-06-2012 12:26 Zaprosiłem 64 osoby, mam że 64 osoby zrobiły konto, mamy tyle refów a funtów dalej 0... Czyżby refferal musiał wpłacić kasę żebym dostal 1 funta. ;s Zarabiaj prawdziwe pieniądze typując wyniki! - MAN UTD - 08-03-2013 20:37 Witam wszystkich, Od jakiegoś czasy bawię się oprócz typowania wyników za prawdziwe pieniądze, również w typowanie na różnych serwisach za walutę wirtualną. Najlepszy jaki udało mi się znaleźć to OLBG, który na głowę bije naszych, polskich Typersów, zarówna ofertą jak i nagrodami. Mimo że strona jest w całości po angielsku (serwis jak międzynarodowy) to nawet ze słabą znajomością języka nikt nie powinien mieć problemu z obsługą serwisu. Krótkie objaśnienie działania: na start dostajemy 1000 wirtualnej waluty, za którą obstawiamy wyniki (stawki 50-500). Na początku każdego dnia do naszego konta jest dopisywane 100 wirtuali, na wypadek gdybyśmy przegrali wszystko jednego dnia. Na koniec dnia nasze typy są rozliczane, wyliczany jest nasz profit, trafność etc i zostaje to przeniesione na ranking ogólny jak i danej dyscypliny. Na koniec miesiąca topowi gracze z kategorii otrzymują nagrody pieniężne (5-100 funtów, w zależności od kategorii i zajętego miejsca). Wypłaty już od 5 funtów ( de facto 1 nagroda). Serwis co miesiąc przeznacza na nagrody około 4000-5000 funtów, a najlepsi gracze mają już na koncie wygrane na sumy tysięcy funtów. Można również tworzyć drużyny graczy i starać się o nagrody w kategorii drużynowej. Testowałem serwis osobiście - wszystko jest kompletnie za darmo (serwis utrzymuje się z prowizji z rejestracji graczy u bukmacherów z ich strony). Żadnych ukrytych haczyków, nie można nic przegrać a jedynie coś wygrać. czysty http://www.olbg.com/ RE: Zarabiaj prawdziwe pieniądze typując wyniki! - szy1sw - 08-03-2013 20:56 Wstaw czysty link(regulamin) ![]() Edit: poszło z refa RE: Zarabiaj prawdziwe pieniądze typując wyniki! - MAN UTD - 08-03-2013 21:08 Poprawione ![]() RE: Zarabiaj prawdziwe pieniądze typując wyniki! - MAN UTD - 08-03-2013 21:08 Dzięki jakby co wal tu lub na PW RE: Zarabiaj prawdziwe pieniądze typując wyniki! - szy1sw - 08-03-2013 21:14 O ile dobrze rozumiem to wirtuali nie można wymienić na jakieś nagrody, tylko oni wybierają najlepszych tak? |