Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
W co zainwestować!? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: W co zainwestować!? (/Temat-W-co-zainwestowac-54729)

Strony: 1 2

W co zainwestować!? - meppsful - 16-06-2012 11:13

Witam moglibyście podać jakies programy gdzie mógłbym pewnie zainwestować 100$?

Za wszelakie komentarze z góry dziękuje!

RE: W co zainwestować!? - Arrekin - 16-06-2012 11:19

JBP, R7, Uinvest, Etoro

Dużo jest rożnych określ najpierw jakie zyski Cie interesuja i jakie ryzyko chcesz podjąć.

Osobiście póki co polecam JBP( 2% dziennie przez 75 dni, co daje 150% tego co wpłacisz. Możliwość reinwestowania co zwiększy znacznie zysk )
Za rejestracje z refa służę pomocą, pisz na pw jeśli jesteś zainteresowany

RE: W co zainwestować!? - UmCyK - 16-06-2012 11:20

JBP 100$ Zawsze coś jakoś się rozkręci.

Zapraszam do mojego tematu oraz na gg 31209636.

Mam Sporo Poleconych którym pomogłem.

RE: W co zainwestować!? - player_sct - 16-06-2012 11:22

to ja sie powtorze:

A ja polecam dywersyfikacje srodkow na pare programow - w zasadzie wiekszosc inwestuje kase w to samo czyli JSS / R7 / Fx7 Pro - pamietaj o jednym musisz byc cierpliwym zeby zarobic fajna kase i byc gotowym na to ze kazdy z tych programow moze sie wysypac lada moment albo trwac jeszcze pare miesiecy.

Wymysl sobie dobra strategie, zeby powoli wycigac wklady a jednoczesnie powiekszac sobie baze srodkow jakie w danym momencie pracuja w hyipie, dzieki temu twoje dochody beda sie powiekszac.

I stosuj payze do wplat - dzieki temu jesli program padnie to bedziesz mogl spor zalozyc i chodz czesc kasy odzyskac. A pomoc... mysle ze pewnie juz z ok 15 pw dostales od ludzi ktorzy sie rzucili ci na pomoc ale jak bedziesz chcial to zapraszam

Inwestuj z głową a bedziesz zadowolony

RE: W co zainwestować!? - patulsky1337 - 16-06-2012 11:22

Ja zainwestowałem w JBP w październiku 30 $ ( 40 z tą darmową pozycją)

Dziś zarabiam 2.40 $ dziennie ;p

Jak znika pozycja kupuje nową, jak się uzbiera 20 $ wypłacam.

Miesięcznie Super Kasa Wychodzi.

RE: W co zainwestować!? - ComboThe - 16-06-2012 11:23

JSS z 100$ nie polecam, bo zarabiając 2$ dziennie ciężko reinwestować (ale polecający wtedy ma z Ciebie 10$ więc pewnie będzie zachęcał Smile )

Sprawdź moją sygnaturkę, polecam Ci ROYALTY7 (154% w 30 dni) i FX7 Pro (200% w 20 dni), rozdzielić po 50$, wielu moich refów własnie tak zrobiło i sobie chwali Smile Do każdego programu z sygnaturki posiadam kalkulator w excelu dający mozliwość liczenia zysków z reinwestycji, a także przedstawie Ci strategię polecaną przeze mnie i stosującą przez część moich referrali Smile

Kontakt w sygnie, pozdrawiam

RE: W co zainwestować!? - Arrekin - 16-06-2012 11:26

Ale JBP jest bezpieczniejsze( Nawet jesli jest typową piramida to jeszcze długo pociagnie )

Wszystko rozbija się o to jakie ryzyko chce podjąć

RE: W co zainwestować!? - ComboThe - 16-06-2012 11:40

Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Wink

Tak na poważnie to najlepiej wpłacić w kilka programów pieniądze, a 100$ dzielić na JSS i coś jeszcze to nie najlepszy pomysł, chociaz sa osoby które wchodziły w JSS za mniej niż 50$. Co kto lubi Smile

RE: W co zainwestować!? - Morlok - 16-06-2012 11:47

Ja myślę że warto by zrobić taki temat do przypięcia "W CO ZAINWESTOWAĆ - ZAJRZYJ ZANIM ZADASZ PYTANIE" i opisać dywersyfikacje portfolio kryteria jakimi się powinniśmy kierować przy wyborze programu, sygnały wejścia/wyjścia, charakterystykę inwestowania w piramidki/fasty, long runy, ocenę ryzyka, polecane monitory, gdzie uzyskać informacje zbiorcze na co uważac itp. itd.
Ktoś chętny się podjąć ? Smile

RE: W co zainwestować!? - Arrekin - 16-06-2012 11:51

Dobry pomysł - bo tematów "W co zainwestować" powstaje masa.
Na koniec można by dodać linki do tematów ze sprawdzonymi programami.

Mam trochę wolnego więc może coś machnę, jeśli nikt mnie nie ubiegnie. No ale póki co głowę mam dzisiejszym meczem zajętą Tongue