PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! (/Temat-PAYPAL-Odwolanie-od-blokady-54714) |
PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Szaman1644 - 15-06-2012 17:43 Postanowiłem zająć się jakoś tą sprawą i chce zebrać wasze głosy za tym, żeby odwołali nasze blokady na paypal. Proszę pisać kto nie zgadza się z decyzją paypal i uważa, że już przesadzają. Zbierzemy może dużo osób i coś zdziałamy razem, bo mają nasze pieniądze teraz i mogą spokojnie nimi obracać. Wpisujcie się w temacie, że jestecie za. Stworzę listę osób i podejmiemy wtedy jakieś działania. Proszę tych, którzy nie mają nic do powiedzenia nie pisać. RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Michał Bereszyński - 15-06-2012 17:58 Nic nie zrobicie. Rejestrując się akceptujesz regulamin w którym jest napisane że konto mogą usunąć lub zablokować i ta decyzja jest nie odwołalna RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Szaman1644 - 15-06-2012 18:10 Można coś zrobić. Przecież to jest niezgodne z prawem. Zabierają nam pieniądze. RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Szaman1644 - 15-06-2012 19:55 Dawajcie. Warto spróbować! RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - marcel_kk - 15-06-2012 19:58 Nie zgadzam sie z ich decyzją. RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Szaman1644 - 15-06-2012 20:06 Dawajcie dalej. Mamy 4 na nie i będzie więcej. RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - tomer123 - 15-06-2012 20:11 ja też jestem na nie RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - BabciaKleofas - 15-06-2012 22:42 [ironia] Pff, ja się tam zgadzam. Najwyraźniej wszyscy otrzymują na swoje konta PayPal wpłaty za przemyconą broń i narkotyki dla afgańskich terrorystów - narkomanów. Ewentualnie mamy w kraju bardzo wielu morderców na zlecenie, którzy kasę dostają na PP. Przyznać się, ludzie, to może się wyjaśni. :/ [/ironia] (15-06-2012 17:43)Szaman1644 napisał(a): Wpisujcie się w temacie, że jestecie za. Całe forum ma się wpisać? Po co nabijać posty, jeżeli to nie zmieni naszej sytuacji? Można ew. wystosować jakąś oficjalną prośbę o wyjaśnienie sprawy, ale wpisywanie postów tutaj nic samo w sobie nie da. RE: PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Killer - 15-06-2012 23:06 Szaman1644 nie kpij, dostałeś bana bo masz konto na paypalu nielegalnie... przy rejestracji zatwierdziłeś regulamin a teraz masz pretensje. Temat conajmniej śmieszny. Co do samych blokad to również jestem z tego powodu nie zadowolony ale to nie sposób na rozwiązanie problemu. Kasuje. PAYPAL-Odwołanie od blokady!!! - Killer - 15-06-2012 23:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |