Szukam nauczyciela Uploadu PPD. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam nauczyciela Uploadu PPD. (/Temat-Szukam-nauczyciela-Uploadu-PPD-54656) |
Szukam nauczyciela Uploadu PPD. - Filipus - 13-06-2012 19:54 Witam, poszukuje osoby która wprowadzi mnie w temat zarabiania w Uploadzie PPD, nie szukam osoby która wepchnie reflinka i napisze : Masz konto, idź zarabiać. Szukam osoby która ładnie, opisze, krok po kroku, co robić, jak robić, ile zarobię przy jakim nakładzie pracy, podeśle jakieś programy. Za to wszystko rejestruję się z refa. I opisze te dwa serwisy : Rapidgator oraz Turbobit oraz napisze który lepszy, + i - poszczególnego. GG : 10372202. RE: Szukam nauczyciela Uploadu PPD. - mattys5 - 14-06-2012 20:04 Nie polecam uzytkownika, napisalem mu swego czasu jak upać a ten nawet sie nie odezwal! schował sie niczym mysz pod miotlą. Stracilem niepotrzebnie czas na tego uzytkownika. RE: Szukam nauczyciela Uploadu PPD. - Filipus - 14-06-2012 20:15 Że co? Podałeś jakiś śmieszny poradnik, napisałeś jak remotać.. i że brzydko powiem : "Spierdala* zarabiać". Że mnie nie polecasz ? Napisałem czego wymagam więc zaprzeproszeniem wyjdź i się schowaj z Swoją pomocą. Napisałeś mi niby poradnik o tak, wszystko w jednej linijce.. nic nie wyostrzone, wszystko na odwal może polecony wpadnie.. Dziękuje, dobranoc, dalej aktualne. : ) Szukam nauczyciela Uploadu PPD. - Hybrid1990 - 09-10-2018 16:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |