![]() |
Sprzedam konsolę Nintendo Wii i parę innych rzeczy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konsolę Nintendo Wii i parę innych rzeczy (/Temat-Sprzedam-konsole-Nintendo-Wii-i-pare-innych-rzeczy-54643) |
Sprzedam konsolę Nintendo Wii i parę innych rzeczy - sylik - 13-06-2012 12:36 Witam, mam do sprzedania angielską konsolę Wii z wyposażeniem, w którego skład wchodzi: - konsola Wii czarna - ma normalne ślady użytkowania - sensor bar - dwa piloty z MotionPlus'em (wraz z silikonami i linkami na nadgarstek) - dwa Nunchuk'i - podwójna ładowarka indukcyjna (z dwoma akumulatorkami do pilotów) - okablowanie - gry: Wii Sports, Wii Resort, Manhunt 2, The Conduit Cena - 400 zł (cena do negocjowania) Ponadto mogę sprzedać grę Mario Kart z dwiema kierownicami - Cena 100zł oraz Jeden classic controller pro za 50zł. Proszę o wiadomości na priv, możemy się dogadać i mogę wystawić te rzeczy na allegro. Mogę w razie potrzeby wysłać więcej fotek poszczególnych przedmiotów. ![]() Sprzedam konsolę Nintendo Wii i parę innych rzeczy - surfer0700 - 26-06-2013 17:54 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |