![]() |
pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony (/Temat-pomoc-w-rozreklamowaniu-mojej-strony-54491) |
pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - PIOTR123 - 09-06-2012 11:43 Witam tak jak w temacie potrzebuje rozreklamować moją strone www http://ogloszeniawinternecie.pl/ i jakoś skończyły mi się pomysły fb tylko 8 osób ogłoszenia w gazecie 4 gazeta wyborcza i 3 regionalne jakoś nie moge ugryść tego RE: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - Kzn - 09-06-2012 13:07 Wykup sobie pozycjonowanie w SeoPilocie i będzie top w google ![]() RE: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - rozekrr - 13-06-2012 19:19 Przed stworzeniem strony, a raczej jej wgraniu bo skrypt jest do kupienia ![]() RE: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - Admin - 13-06-2012 19:30 jeśli strona to gniot i nawet kodowanie nie jest poprawne to co się dziwić... RE: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - PIOTR123 - 17-06-2012 08:20 od czegoś trzeba zacząć nie sądzisz aleś mnie pocieszył dzięki za pocieszenie nie od razu Kraków zbudowali od czego ty zaczynales" phpBB2 by Przemo" ![]() RE: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - rozekrr - 17-06-2012 08:45 Nie bądź niemiły, owszem od czegoś trzeba zacząć, ale... Wybiera się tematykę mało popularną, a Ty wybrałeś na maxa zapchaną. Nie wiem dlaczego phpBB by Przemo, dalej w "" ? Naczytałeś się pewnie opini "fachowców" i teraz podczepiasz się pod to. Najlepiej wchodzić w tematyki mało popularne, jak przykładowo ostatnio stworzyłem i sprzedałem stronę z filmami z życia kibicowskiego. Serwis był i chyba nadal jest jedyny w Polsce. Jak się chce to można. Pozdrawiam. RE: pomoc w rozreklamowaniu mojej strony - PIOTR123 - 17-06-2012 08:55 (17-06-2012 08:45)rozekrr napisał(a): Nie bądź niemiły, owszem od czegoś trzeba zacząć, ale... Wybiera się tematykę mało popularną, a Ty wybrałeś na maxa zapchaną. Nie wiem dlaczego phpBB by Przemo, dalej w "" ? Naczytałeś się pewnie opini "fachowców" i teraz podczepiasz się pod to. Najlepiej wchodzić w tematyki mało popularne, jak przykładowo ostatnio stworzyłem i sprzedałem stronę z filmami z życia kibicowskiego. Serwis był i chyba nadal jest jedyny w Polsce. Jak się chce to można. Pozdrawiam.wiesz admin tez nie mily "jeśli strona to gniot i nawet kodowanie nie jest poprawne to co się dziwić.." dobra nie chodzi mi o jakieś zgrzyty bo uwielbiam zarabiam.com zapchany nie zapchany próbować można ![]() |