Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie (/Temat-Na-impreze-w-koszuli-polo-czy-t-shircie-54445) |
Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - Davi - 07-06-2012 23:30 Witam, Mam takie pytanko na imprezy raczej chodzicie bardziej elegancko ubrani w koszule albo polówke czy na lajcie w t-shircie? /Panie prosze o wypowiedzi w ktorym okryciu wola mezczyzn xD Pozdro RE: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - Daminn - 07-06-2012 23:33 Ja w garniturze chodzę. RE: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - Miu - 08-06-2012 09:52 @up Ja tam preferuję frak. RE: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - Davi - 08-06-2012 10:39 To taka impreza w klubie wiec bardziej mlodziezowa i sie zastanawiam wlasnie co bardziej laski kreci RE: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - xJAmaTOx - 08-06-2012 10:41 Nie szata zdobi człowieka. RE: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - eve667 - 08-06-2012 10:42 Spodnie jakieś eleganckie ale nie od garnituru i sportowa koszula ;p RE: Na impreze: w koszuli, polo czy t-shircie - nitram - 08-06-2012 12:06 Ja chodzę tak Czyli Jeansy, koszulka, pasek i adidasy (ważne żebyś nie był tak ubrany jak połowa ludzi co przyszła do tego klubu, czyli nie pierwsza lepsza koszulka z promocji, przepłacać też nie musisz na coś za 1000zł) Podsumowując tak lekko na sportowo ale szykownie, ważne żebyś Ty się sam w tym dobrze czuł Wolisz tak to idziesz tak : Masz dobrego kumpla idziecie tak: Każdy ma swój styl. |