Pobranie za pobranie - nowa strona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pobranie za pobranie - nowa strona (/Temat-Pobranie-za-pobranie-nowa-strona-54420) Strony: 1 2 |
Pobranie za pobranie - nowa strona - HeniutX - 07-06-2012 15:19 Cześć
Przedstawiam wam nową stronę dzięki której możecie zwiększyć swoje zarobki na stronach typu PPA. Strona http://ppaearning.tk/ Prezentuje się ona następująco: O stronie - Domena jest tymczasowa - nie mam środków na kupno jak tylko się znajdą będzie zupełnie inna i krótsza - Wygląd - może nie powalać ale cała strona jest moim dziełem - robiłem co mogłem - "Akceptacje" - FireCash wyraził zgodę na działanie strony, a z CashBuzz prowadzone są konsultacje ;] (ŻADNYCH FRAUD'ów!) Co i jak 1. Zarejestruj się na http://ppaearning.tk/ 2. Wejdź w sekcje pobierania (Download files) 3. Pobierz plik z podanego linku, a następnie wprowadź kod z pliku w polu "Code" oraz kliknij add 4. Dodaj swój plik w "My Profile and links" podając link do niego, kod jaki jest w nim zawarty oraz serwis 5. Dodaj do niego punkty 6. Czekaj na pobrania Jeśli macie jakieś sugestie pisać śmiało... Pozdrawiam RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - Michał Bereszyński - 07-06-2012 17:10 zmienić domenę i wygląd jakieś zabezpieczania przed fraudami wprowadzić RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - HeniutX - 07-06-2012 18:26 Domena będzie, wygląd będzie Zabezpieczenie jest lekkie - jedno pobranie tego samego pliku na 48h, oraz oczywiscie sprawdzanie kodow RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - masterex2 - 07-06-2012 19:15 Grafika powalająca.. Osobiście nie skorzystam bo jak dla mnie to kopia PPADownload.net i uważam ze długo nie pociągnie chociażby z tego względu, że sam ją prowadzisz, żadnego programisty. Będą oszukiwać. RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - HeniutX - 07-06-2012 20:04 Ja jestem programistą. RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - masterex2 - 10-06-2012 11:29 (07-06-2012 20:04)HeniutX napisał(a): Ja jestem programistą. Jeżeli jesteś takim programistą jak piszesz aplikacje na androida to powodzenia RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - szpilmen - 10-06-2012 12:19 Przecież nie macie pozwolenia od CB :| A z FC rozmawiałem, Damian Wam pozwolił ale są konsultacje na wycofanie zgody. RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - Kabajana - 10-06-2012 15:38 Szpilmen jesteś zbyt łakomy na pieniądze. Nie opatentowałeś tego sposobu zarobku, a chcesz, żeby u Ciebie było jak najwięcej osób. Przykro mi , ale takich osób jest coraz więcej. U mnie Twoja strona straciła na wartości, przez takie zachowanie... A co do strony ppaearning.tk, to dodałem swój link, dodałem do niego punkt, a i tak wyświetla tylko jeden link w dziale FC. Czyżby to nie był tylko plik admina ? RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - HeniutX - 11-06-2012 17:07 Jest tylko mój plik na razie, ponieważ nikt nie ma jeszcze pkt które może dodać do swojego linku Sprawdzam właśnie oferty i jeśli znajdzie się jakaś działająca to wpadną pierwsze pobrania Co do twojego pliku to własnych plików nie widać i myślę, że to raczej oczywiste RE: Pobranie za pobranie - nowa strona - szpilmen - 11-06-2012 17:26 (10-06-2012 15:38)Kabajana napisał(a): Szpilmen jesteś zbyt łakomy na pieniądze. Nie opatentowałeś tego sposobu zarobku, a chcesz, żeby u Ciebie było jak najwięcej osób. Przykro mi , ale takich osób jest coraz więcej. U mnie Twoja strona straciła na wartości, przez takie zachowanie... Każdy pragnie pieniędzy i na tym stoi świat. Opatentować ? Mógłbym ale po co ? Nie da się tego pod nic podciągnąć, może pod 'Idea'. No cóż, jeśli straciłem na wartości spróbuje to naprawić. A teraz rozkmiń że osoba która założyła ppaearning nie rozwija się lecz cofa po drugie nie mają zgody od CashBuzz i życzę im aby jak najszybciej padli, bo 'kto nie inwestuje ten nie zyskuje', fajnie by się było nachapać a nie inwestować. Kończę już rozmowę w tym temacie, ze skargami na mnie i mój serwis walcie na PW. |