Sprzedam Poradnik 20$ tyg wzwyż !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Poradnik 20$ tyg wzwyż !!! (/Temat-Sprzedam-Poradnik-20-tyg-wzwyz-54319) |
Sprzedam Poradnik 20$ tyg wzwyż !!! - damianekon123 - 04-06-2012 21:03 Sprzedam Poradnik swojego autorstwa wczesniej nigdzie go nie sprzedawałem zarobek jaki na nim mozecie mieć to 20$ w tydzien i w górę zalezy od czasu jaki poświecicie Przy tej kwocie to jakąś godzine w tyg rozłozona na dwa razy może nawet mniej Oczywiscie w poradniku jest wszystko opisane dokładnie co i jak zarabia sie na pewnym serwisie Serwis działa dość długo i ma sie dobrze oczywiscie wszystko jest legalne bez haczyków poradnik napisany w wordzie z obrazakami Cena jaka mnie interesuje to 10$ zwróci wam się od razu Dla pierwszych 3 osób po cenie 8$ dla recenzji :-) Ilość bez limitu gdyż nie wpływa na zarobki :-) Płatność paypal Uwaga sprzedaż zaczynam dopiero gdy znajde 5 pierwszych osób ! Mogę ewentualnie dać do recenzji z moderatorów :-) Jednej powazanej osobie ! Sprzedam Poradnik 20$ tyg wzwyż !!! - surfer0700 - 26-06-2013 17:54 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |