Sprawa autofilla - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Sprawa autofilla (/Temat-Sprawa-autofilla-5431) |
Sprawa autofilla - wojtipek - 18-04-2010 15:11 Napisałem do Lockerz wiadomość odnośnie autofilla: Kod: I didn't take part in the last redempion, but on one forum I've read, then no autofills plugin worked. Powiedzcie czy macie propozycja jakiegokolwiek programu, który mógłby zadziałać? Wiecie, liczy się każda sekunda na restocku.... RE: Sprawa autofilla - Kicha - 18-04-2010 15:21 Jak mozesz pytac ich o takie cos? FacePalm A i to jest Mozilla :DDDD Rotfl A program watpie czy jakis dziala no moze hotkeye a tak to zmieniaja w kodzie i znow nie dziala... I nie ten dzial poniewaz ty nie chcesz tlumaczenia a pytasz sie o cos... RE: Sprawa autofilla - aqua-chan - 18-04-2010 15:25 Mnie zabiło to Mozarella XDD Przecież oni specjalnie zmieniają dane tak by autofille i małpki nie działały, mają pewność że nie będą działać dlatego pozwalają naiwnym na ich używanie RE: Sprawa autofilla - wojtipek - 24-04-2010 10:22 To może napisać by do nich jakąś zbiorową prośbę o to, żeby nie robili zmian. Spróbować nigdy nie zaszkodzi. xD (Mozarella fajniej brzmi)... RE: Sprawa autofilla - Chochlit - 08-05-2010 21:14 Mnie się wydaje, że będą tak robić. To w ich interesie. ;] |