![]() |
Zrobię Fake Programy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zrobię Fake Programy! (/Temat-Zrobie-Fake-Programy-54279) |
Zrobię Fake Programy! - xJAmaTOx - 03-06-2012 21:11 Siema.
Zrobię na zamówienie Fake program. (przyda się dla zarabiaczy na PPA). Jedyne czego oczekuję w zamian to pobranie z FC ;> Proszę pisać chętnych ze swoimi pomysłami na PW. Dostosuję się do wzoru, zdjęć etc. Na forum jestem codziennie. ZAPRASZAM! Oto przykładowy programik zrobiony przed chwilą do dodawania reputów ![]() ![]() ZAPRASZAM!!!
RE: Zrobię Fake Programy! - nofuture - 03-06-2012 21:39 Jestem zainteresowany sprawdź pw ![]() RE: Zrobię Fake Programy! - pr3tor - 04-06-2012 18:22 pomyślcie userzy:-) Nie dość, że Jamato będzie miał wasze nisze, to do tego za każdym razem dostaje pobranie <facepalm>... RE: Zrobię Fake Programy! - xJAmaTOx - 04-06-2012 18:35 @up Lubie to co robię. Więc bez przymusu mogę zrobić taki program, pokazać co potrafię , a przy okazji zabić nudę. Oczywiste że fajnie jakbym miał coś w zamian w stylu pobrania np.: z FC (ale to chyba nie dużo). Nie zajmuję się zaawansowanie PPA więc nic mi z niszy. Jeżeli chcecie to mogę dodać tag/sygne/nazwę/logo etc. do kogo należy program.. np.: '' ...hack_by_nofuture " Lub jakieś inne pomysły jeżeli macie. RE: Zrobię Fake Programy! - KapitanHUNTER - 04-06-2012 18:56 Jestem zainteresowany ![]() Napisz na GG: 19000527 w wolnej chwili to się dogadamy ;] RE: Zrobię Fake Programy! - nofuture - 04-06-2012 21:05 Polecam Użytkownika ! Wszystko Odbyło Się W Parę Minut ! Wszystko Sprawnie I Ok ! RE: Zrobię Fake Programy! - KapitanHUNTER - 07-06-2012 15:54 Polecam użytkownika ![]() Wszystko sprawnie i szybko. Zrobię Fake Programy! - surfer0700 - 18-06-2014 06:19 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |